Abigail Brown: Τέχνη από ύφασμα

abigail_brownΑναζητώντας θέμα για να γράψω σήμερα έπεσα κατά λάθος πάνω στην Abigail Brown και τις δημιουργίες της και αμέσως σκέφτηκα οτι έχουμε πολύ καιρό να παρουσιάσουμε κάποιον δημιουργό στις σελίδες μας. Και νομίζω οτι με την Abigail κάνουμε το καλύτερο ποδαρικό για την καινούργια σχολική χρονιά! Απολαύστε την!

Η Abigail Brown ζει και εργάζεται στο Λονδίνο όπου και φτιάχνει διάφορα πλάσματα από ύφασμα. Τα περισσότερα από αυτά και αυτά που θα βρεις και στο προσωπικό της site είναι ως επι των πλείστων πουλιά. Ναι! Πουλιά!

Έχοντας σπουδάσει Διακόσμηση Επιφανειών και Παραγωγή Υφασμάτων και έχοντας ζήσει μαζί με τη γιαγιά της, η οποία λάτρευε να ράβει, η Abigail έχει μεγάλη αγάπη για το ύφασμα και για το χειροποίητο. Και το ταλέντο της φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίζεται τα υφάσματα για να κατασκευάσει τα πουλιά της. Τα χρώματα, οι υφές, οι λεπτομέρειες είναι προσεγμένες και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά αληθοφανή!

Κάθε πουλί είναι ξεχωριστό γιατί είναι ραμμένο στο χέρι, ενώ όπως λέει και η ίδια αγαπά πολύ να βρίσκει και να χρησιμοποιεί παλιά υφάσματα και υλικά τα οποία ανακυκλώνει και επαναχρησιμοποιεί στις δημιουργίες της.

Αξίζει τον κόπο να κάνεις μια βόλτα στο προσωπικό της site και να χαζέψεις στο Gallery όλα τα πουλιά που έχει φτιάξει και αν θες να διαβάσεις και λίγα λόγια για εκείνη και τη δουλειά της!

Απίθανη δουλειά!

Έτσι, να βρίσκουμε τέτοιους ανθρώπους που μας χαρίζουν έμπνευση και μας γεμίζουν με τη δουλειά τους!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *