Φτιάξε τα σανδάλια σου

Φτιάξε τα σανδάλια σου

Η Annekata μας δείχνει πώς να μεταμορφώσουμε τις παραδοσιακές σαγιονάρες σε μοναδικά σανδάλια με την βοήθεια του πάντα χρήσιμου t-shirt.

Θα χρειαστείς ένα ζευγάρι πλαστικές σαγιονάρες, ιδανικά από αυτές που έχουν 3 επίπεδα πλαστικού και έχουν μια ρίγα διαφορετικού χρώματος στο πλάι. Αυτό θα σε βοηθήσει όταν θα έρθει η ώρα να τις ανοίξεις για να σφηνώσεις τις λωρίδες υφάσματος.

Πάω πολύ γρήγορα, ε; Είναι ο ενθουσιασμός! Πάμε από την αρχή!
Πέρα από τις σαγιονάρες θα χρειαστείς ένα βαμβακερό μπλουζάκι, από το οποίο θα κόψεις 4 λωρίδες 8χ20 εκατοστά, καθώς και άλλες 4, 5 εκατοστά χ όσο μακριά θέλεις τα κορδόνια που τυλίγονται στο πόδι σου.

Αφαίρεσε το πλαστικό λουράκι της σαγιονάρας και βάλε στην θέση των πίσω τρυπών τις μακριές λωρίδες. Κάνε κόμπο και βάλε μπόλικη βενζινόκολλα.

Με ένα κοπίδι χάραξε το πλαϊνό της σαγιονάρας και στις 2 πλευρές ώστε να στριμώξεις εκεί τις άλλες λωρίδες χιαστή. Οι φωτογραφίες του άρθρου θα σε βοηθήσουν πολύ.

Βάλε και άλλη κόλλα και με σφιγκτήρες κράτα τις σαγιονάρες και τις λωρίδες στην θέση τους μέχρι να στεγνώσει η κόλλα (γύρω στις 2 ώρες).

Τα καινούργια σου σανδάλια είναι έτοιμα! Με γεια!

tshirt-sandals-2

Save

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

2 σχόλια στο άρθρο “Φτιάξε τα σανδάλια σου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *