Χειροποίητο σκαμπό κάμπινγκ

Χειροποίητο σκαμπό κάμπινγκ

Ένα project για όσους θέλουν την πρόκληση, πως να φτιάξεις μόνος σου ένα αναδιπλούμενο σκαμπό κάμπινγκ από το δημοφιλές Design*Sponge site.

Τα βασικά υλικά που θα χρειαστείς είναι 3 κομμάτια στρογγυλό ξύλο, ένα κομμάτι δέρμα και μερικές βίδες και ροδέλες.

Αν θέλεις να ασχοληθείς με το σκαμπό κάμπινγκ θα πρότεινα να πας στο τοπικό σου χρωματοπωλείο και να του δείξεις τις παρακάτω φωτογραφίες για να σου δώσει τα αντίστοιχα υλικά. Φοβάμαι ότι η μετάφραση του Google Translate δεν θα βοηθήσει πολύ με τους τεχνικούς όρους.

Αφού κόψεις τα κομμάτια ξύλο στο ύψος που τα θέλεις (περίπου 62 εκ.), χρειάζεται να κάνεις μια τρύπα σε ύψος 25 εκ. από το πάνω μέρος του κάθε ξύλου. Κάνε την τρύπα σιγά σιγά για να μην σου ανοίξει το ξύλο. Πέρνα τα ξύλα με γυαλόχαρτο, στρογγύλεψε και τα κάτω τελειώματα όσο μπορείς και πέρασέ τα ένα βερνίκι. Αφού στεγνώσουν, τα συνδέεις σύμφωνα με τις παρακάτω φωτογραφίες.

Χειροποίητο σκαμπό κάμπινγκ
Εδώ θα βρεις και το σχέδιο του καθίσματος για να κόψεις το δέρμα. Άνοιξε τρύπες στις 3 γωνίες. Κάνε από μια τρύπα στην πάνω πλευρά των ξύλων και βάλε από μια ροδέλα πριν βιδώσεις εκεί το δέρμα. Αν θέλεις φτιάχνεις και ένα χερούλι για να το μεταφέρεις!

Δεν ήταν τόσο δύσκολο τελικά το χειροποίητο σκαμπό κάμπινγκ, τι λες, θα το δοκιμάσεις;

Ψάχνεις και άλλα diy projects; Νομίζω θα σου αρέσει η κρεμάστρα από κλαδιά και η βιβλιοθήκη με σωλήνες και τάβλες.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χειροποίητο σκαμπό κάμπινγκ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *