Αναχρησιμοποίηση κονσερβών

konservesΜην πετάς τις άδειες κονσέρβες! Όπως μας δείχνει η Susan μπορείς να κάνεις ένα σωρό όμορφα πράγματα από τις ταπεινές κονσέρβες…

Δες στην σελίδα αυτή όλες τις χρήσεις που εμπνεύστηκε η Susan. Γλαστράκια, θήκες για μολύβια, διακοσμητικά για το τραπέζι.

Όπως καταλαβαίνουμε από τις φωτογραφίες, έβαψε όλη την κονσέρβα με ένα χρώμα, αυτό γίνεται εύκολα με μπογιά σε σπρέυ. Μετά έντυσε την κεντρική επιφάνεια με χαρτί με σχέδια. Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και αυτό το πλαστικό αυτοκόλλητο που είναι για να ντύνεις τα ντουλάπια, έχω δει κάτι πολύ ωραία σχέδια τώρα τελευταία.

Ωραία λεπτομέρεια αποτελεί και η θήκη για την ταμπελίτσα, νομίζω θα βρεις κάτι τέτοιο σε κατασήματα με υλικά scrapbooking.

Για να δούμε, εσύ τι θα φτιάξεις; Ότι και να είναι, θα χαρούμε να το δούμε στο Flickr Ftiaxto Group, ναι;

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αναχρησιμοποίηση κονσερβών”

  1. Τέλεια ιδέα! Πραγματικά δε μπορείς να φανταστείς πως κάτι άχρηστο μπορεί να μετατραπεί σε κάτι τόσο ωραίο και ταυτόχρονα πρακτικο! 🙂 Thanx κορίτσια για την ιδέα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *