Τσάντα από πουλόβερ

sweater-bagsΌπου να’ναι θα μαζέψουμε τα χειμωνιάτικα και είναι καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα ρούχα που φοράς από αυτά που δεν. Το καλό είναι ότι σου έχουμε ωραίο project για τα πουλόβερ που δεν φοράς αλλά έχουν ενδιαφέρον pattern. Για δες εδώ

Πλύνε το πουλόβερ σε πολύ ζεστό νερό για να γίνει felt (τσόχα). Αν στο επιτρέπει το πλυντήριό σου βάλτο στους 90, με πολύ στίψιμο. Τα πουλόβερ που είναι ιδανικά για αυτή την διαδικασία είναι τα ολόμαλλα και γενικά αυτά που έχουν φυσικά νήματα – όχι ακρυλικά δηλαδή. Έχε υπόψη το πουλόβερ θα “μπει” αρκετά.

Αφού στεγνώσει, κόψε τα μανίκια και τους ώμους όπως δείχνουν οι οδηγίες στο άρθρο. Δίπλωσε τις άκρες που έκοψες προς τα μέσα και κάνε μια διακοσμητική βελονιά. Ράψε τον πάτο της τσάντας (αυτό που κάποτε έφτανε στην μέση σου) και η τσάντα σου είναι έτοιμη.

Αν θέλεις φτιάχνεις και ένα διακοσμητικό λουλουδάκι από τα κομμάτια που περίσσεψαν.
Μην ξεχνάς, με τα μανίκια θα φτιάξεις ωραιότατες γκέτες για τον επόμενο χειμώνα!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τσάντα από πουλόβερ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *