Διακοσμητικά τοίχου

wall-birds Αν έχεις βαρεθεί τους τοίχους σου, δοκίμασε να φτιάξεις διακοσμητικά πουλάκια από χαρτόνι και χρωματιστά χαρτιά, ακολουθώντας τις οδηγίες από το blog A Few Pretty Things.

Ζωγράφισε τα δικά σου πουλάκια σε χαρτί ή χρησιμοποίησε αυτά του άρθρου.
Θα σου πρότεινα να κολλήσεις ένα χοντρό χαρτόνι στην πίσω πλευρά των πουλιών για να έχουν βάθος και να κόψεις τα σχέδια από το πρότυπο απευθείας στο χαρτόνι με το χρωματιστό χαρτί.

Μόλις τελειώσεις με όλα τα κομμάτια, κολλάς την σύνθεσή σου στον τοίχο. Μιας και δεν είναι βαριά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις Blue Tack για να μην χαλάσεις τον τοίχο σου.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

6 σχόλια στο άρθρο “Διακοσμητικά τοίχου”

  1. θα ήθελα πολύ να μάθω για κάποιον άλλο τρόπο να κολλάς πράγματα στον τοίχο,χωρίς να τον χαλάς,γιατί το blue tack και το αντίστοιχο της uhu αφήνουν “λαδιές” στον τοίχο,φουσκώνουν το σημείο και ξεφλουδίζει το χρώμα 🙁

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *