Πασχαλινό παιχνίδι Memory

Εάν σκοπεύεις να οργανώσεις ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι για την ημέρα του Πάσχα και αναζητάς τρόπους για να απασχοληθούν δημιουργικά και οι μικρότεροι σε ηλικία καλεσμένοι σου, χωρίς να σου διαλύσουν το σπίτι, τότε αυτό το Πασχαλινό παιχνίδι είναι ό,τι πρέπει. Στο site www.modernparentsmessykids.com βρήκαμε δωρεάν αυτό το παιχνίδι Memory με τους χρωματιστούς λαγούς που μπορείς να εκτυπώσεις και να φτιάξεις!
Έχεις δύο επιλογές:

Μπορείς να κατεβάσεις και να εκτυπώσεις τα αυγά με τους λαγούς όπως είναι έγχρωμοι και να κόψεις μόνη σου τις κάρτες, ώστε να είναι έτοιμο το παιχνίδι όταν έρθουν οι μικροί καλεσμένοι σου ή μπορείς να τους δώσεις και άλλη χαρά εάν τους αφήσεις να κόψουν και να φτιάξουν το παιχνίδι μόνοι τους.

Οι κανόνες του Memory είναι γνωστοί σε όλους, αλλά σε περίπτωση που δεν θυμάσαι μπορείς να τους δείς και στο άρθρο του www.modernparentsmessykids.com! Μην ξεχνάς οτι το memory είναι ένα παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, οπότε μπορούν να συμμετέχουν και οι μεγάλοι εάν θέλουν!

Καλή διασκέδαση και Καλό Πάσχα!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *