Καλοκαιρινά βραχιόλια για την παραλία

Σιγά σιγά ανεβαίνει η θερμοκρασία και μαζί της και η διάθεσή μας. Μην μου πεις οτι δεν έχεις κι εσύ αρχίσει να ονειρεύεσαι βόλτες δίπλα στη θάλασσα, ρούχα με φωτεινά χρώματα και ξενύχτια με φίλους στη βεράντα. Γι’ αυτό και μόλις είδαμε αυτό το tutorial στο www.vanessachristenson.com για το πως μπορείς να φτιάξεις υπέροχα καλοκαιρινά βραχιόλια από ύφασμα πλέκοντας με τα δάχτυλα σου σκεφτήκαμε οτι πρέπει να το μοιραστούμε μαζί σου!


Ποιός είπε οτι το πλέξιμο με τα δάχτυλα είναι μόνο για τα μικρά παιδιά; Η Vanessa Christenson έχει άλλη γνώμη και μας το αποδεικνύει! Με λιγοστά μέτρα από μαλακό βαμβακερό ύφασμα (ζέρσευ) σε ζωηρά καλοκαιρινά χρώματα μας δείχνει πως μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα βραχιόλια που θα συνοδεύουν υπέροχα τις εμφανίσεις μας στην παραλία χωρίς να μας νοιάζει εάν θα βραχούν, θα χαλάσουν ή θα γεμίσουν αλάτι. Και αυτό γιατί μπορείς εύκολα να φτιάξεις ένα καινούργιο σε μόλις 5 λεπτά!

Το θέμα είναι να κατανοήσεις την τεχνική, και η Vanessa έχει πραγματικά δώσει τον καλύτερο εαυτό της με φωτογραφίες και video για να μας δείξει την τεχνική του να φτιάχνεις βραχιόλια πλέκοντας με τα δάχτυλα. Μάλιστα έχει κάνει 3 διαφορετικές παραλλαγές χρησιμοποιώντας 2, 3 ή 4 δάχτυλα για να πλέξει κάθε βραχιόλι ώστε το αποτέλεσμα να βγει σε διαφορετικά πάχη!

Εσύ μπορείς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο χέρι σου ή να πλέξεις από όλα για να τα δοκιμάσεις!

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο, μιας και οι οδηγίες είναι υπερ-αναλυτικές. Το μόνο που μπορούμε να σου προτείνουμε είναι εάν βρεθείς κάποια στιγμή παρέα με κορίτσια στη δύσκολη φάση της εφηβείας, μπορείς να τις απασχολήσεις δημιουργικά με αυτό το πανεύκολο project. Νομίζω οτι θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα!

Καλές δημιουργίες!

Save

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

11 σχόλια στο άρθρο “Καλοκαιρινά βραχιόλια για την παραλία”

  1. einai teleio san idea, exo kapoia periseumata pou den ta xriazomai alla ta antalasso me klostes kentimatos pou den thelete allo , mpeite sto istologio
    einai prototipi idea , alla 2 xeria ti na protoprolaboun na kanoun , ayto pou exo katalabbei einai oti mia idea amesos prepei na tin bazeis stin efarmogi na deis to apotelesma, einai oraia i diadikasia kai as min einai to kalitero apotelesma

  2. Πολύ ωραία η τεχνική με τη πλεξούδα από ύφασμα! Θα τη λατρέψουν οι φαν της ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης υλικών!

    Εγώ αγαπώ ιδιαίτερα τα βραχιόλια από κορδόνια σε διάφορες ποιότητες, υλικά και χρώματα δεμένα σε ασύμετρους κόμπους:
    http://ftiagmenostoxeri.blogspot.com/2011/04/blog-post_15.html

    Καλό Καλοκαίρι!!

  3. Καλα,ε, φοβερο project!!! 😯
    Μας εβαλε τα γυαλια! 😉
    Και τι καλοκαιρινοοοο…… Παω να βρω τα παλια μου μπλουζακια και ο,τι δεν μου χωραει…μαντεψτε πως θα τα φοραω απο δω και περα!!! χεχεχε… 8) ετσι δεν θα χρειαστει να τα αποχωρiστω!Yeah!!!
    Πολυ καλο! Μπραβο στα κοριτσια μας!!! 😉

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *