Ο δικός σου πλεκτός βασιλικός γάμος

royal_weddingΕάν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς που ζούν στον πυρετό των προετοιμασιών για τον βασιλικό γάμο του πρίγκηπα Γουίλιαμ με την αγαπημένη του, τότε θα εκτιμήσεις δεόντως την ομολογουμένως πολύ φιλότιμη προσπάθεια της Fiona Goble να πλέξει όλα τα βασικά πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας που θα συμμετέχουν στο μυστήριο. Και δεν είναι μόνο αυτό! Με το βιβλίο οδηγιών και τα σχέδια μπορείς κι εσύ να πλέξεις τον δικό σου Γουίλιαμ ή και ολόκληρη την οικογένεια!

Εμείς βρήκαμε την είδηση από το περιοδικό Bust από όπου και σου τη μεταφέρουμε! Το βιβλίο μπορείς να το προμηθευτείς από το Amazon από εδώ!

Το βιβλίο των οδηγιών της Fiona περιλαμβάνει όλα τα γνωστά και αγαπητά στους ‘Αγγλους πρόσωπα: τον Γουίλιαμ και την Κέιτ, τη βασίλισσα και τον σύζηγο, τον Κάρολο και την Καμίλα, τον αδερφό Χάρρυ και φυσικά τον αρχιεπίσκοπο που θα τελέσει το μυστήριο. Όλες οι φιγούρες είναι φτιαγμένες με απίστευτη λεπτομέρεια, με όλα τα παράσημα και τα καπέλα τους και από ό,τι φαίνεται στις φωτογραφίες, τα χέρια τους μπορούν να κινηθούν ώστε να χαιρετούν και τα πλήθη!

knit_your_own_royal_wedding

Τέλειο!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Ο δικός σου πλεκτός βασιλικός γάμος”

  1. υπάρχουν τόσο ωραία κουκλάκια και άλλα περίεργα να πλέξει κανείς, γιατί να ασχολούμαστε τους χαραμοφάηδες της αγγλίας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *