Γλυφιτζούρια από ύφασμα

Αναζητώντας μια πρωτότυπη ιδέα για το πως θα διακοσμήσω τη λαμπάδα της βαφτιστήρας μου φέτος έπεσα επάνω σε αυτά τα υφασμάτινα γλυφιτζούρια που έχει φτιάξει η Lier από το Ikatbag.com.

Νομίζω οτι είναι η τέλεια ιδέα για μια κοριτσίστικη, πολύχρωμη λαμπάδα για το φετινό Πάσχα. Επιπλέον, το υφασμάτινο γλυφιτζούρι είναι χωρίς ζάχαρη, δένεται εύκολα επάνω στη λαμπάδα με μπόλικες κορδέλες και μπορείς να το φτιάξεις εύκολα!

Η Lier έχει φτιάξει τα δικά της γλυφιτζούρια από χρωματιστό ύφασμα fleece. Εσύ μπορείς να το κάνεις και από απλά βαμβακερά χρωματιστά υφάσματα ή και τσόχα. Ό,τι σου αρέσει. Τα υλικά είναι απλά και το ίδιο και η διαδικασία. Θα χρειαστείς το ύφασμα, βελόνα και κλωστή, ψαλίδι υφάσματος, απλή κόλλα χειροτεχνίας, ένα μικρό κοφτάκι και ξυλαράκια για τις βάσεις των γλυφιτζουριών.

Μετά αρκεί να επισκεφτείς το Ikatbag.com για να δεις τις βήμα βήμα φωτογραφίες/ οδηγίες και να δεις πως θα φτιάξεις τα δικά σου γλυφιτζούρια. Αυτό που κάνεις είναι οτι φτιάχνεις ουσιαστικά μικρά “σκουλίκια” από ύφασμα τα οποία στη συνέχεια περιστρέφεις γύρω γύρω σαν σπιράλ και στερεώνεις με μερικές βελονιές. Οι διαστάσεις στις οδηγίες δεν είναι δεσμευτικές, μιας και μπορείς να πειραματιστείς για να δεις τι μέγεθος γλυφιτζούρι θέλεις να φτιάξεις.

Περιττό να πω οτι τα υφασμάτινα γλυφιτζούρια μπορούν να είναι και μια εξαιρετική ιδέα για δωράκι σε πάρτυ, ιδέα στολισμού για παιδικό δωμάτιο, μπομπονιέρα βάφτισης και πολλά ακόμη. Άφησε τη φαντασία σου ελέυθερη!

Καλή διασκέδαση!

Υ.Γ. Κουμπάρα, εάν διαβάζεις αυτό το άρθρο μην το δείξεις στη μικρή… να είναι η λαμπάδα έκπληξη!!!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Γλυφιτζούρια από ύφασμα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *