Διακοσμητικές στέκες για τη στολή σου

Ανεξάρτητα με το τι σχεδιάζεις να ντυθείς στις φετινές απόκριες, μπορείς να συμπληρώσεις την στολή σου με μια διακοσμητική στέκα που θα έχει φτιάξει με τα χεράκια σου. Αντί να την πληρώσεις χρυσή από κάποιο κατάστημα, μπορείς με λίγα υλικά και μπόλικη φαντασία να φτιάξεις πραγματικά αριστουργήματα. Η Tonya από το Tonyastaab.com μας έδωσε την ιδέα με τη στέκα για τη στολή της μέλισσας… εσύ όμως μπορείς να αυτοσχεδιάσεις!

Για μια απλή αποκριάτικη στέκα θα χρειαστείς:

Στέκα, φτερά, σύρματα πίπας, glitter ή χρυσόσκονη, κόλλα σιλικόνης και πιστόλη σιλικόνης!

Από εκεί και πέρα ανάλογα με το τι σχεδιάζεις να φτιάξεις για το κεφάλι σου μπορεί να χρειαστεί και άλλα υλικά!!!

Μπορείς να φτιάξεις αυτιά με λίγο τσόχα και σύρμα και να τα στερεώσεις επάνω στην στέκα… μπορείς να αγοράσεις έτοιμα μάτια και να τα κολλήσεις εσύ επάνω στη στέκα σου ή εάν σκοπεύεις να ντυθείς κάτι πιο ρομαντικό όπως πριγκήπισα μπορείς να φτιάξεις με τούλια και δαντέλες το δικό σου πρωτότυπο καπέλο…

Ιδέες μπορείς να πάρεις κάνοντας μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο με τη λέξη “handmade costume headbands”! Είμαστε σίγουροι οτι όλο και κάτι θα βρεις που να σε εμπνεύσει!

Όπως και να έχει τόσο η στέκες, όσο και το στόλισμα του κεφαλιού, ακόμα και χωρίς άλλο μασκάρεμα, προσφέρονται για να ξεχωρίσουν στο αποκριάτικο πάρτυ, μικροί, αλλά και μεγάλοι!

Και του χρόνου!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *