Τολμηρά μπισκότα για του Αγ. Βαλεντίνου

Εάν θέλεις για τη φετινή γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου να είσαι λίγο πιο τολμηρή, μπορείς να δοκιμάσεις τα υπέροχα μπισκότα της Shelley από το How Does She? Θα τα βρεις σε 3 διαφορετικές εκδοχές για να επιλέξεις το σχέδιο που ταιριάζει περισσότερο στη δική σου ιδιοσυγκρασία, αλλά και στο event που μπορεί να διοργανώνεις: Κλασικές καρδούλες, πολύχρωμα σουτιέν ή πιο τολμηρά σετ εσωρούχων!

Διαβάζοντας το άρθρο θα βρεις links για όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείς, όπως τη βασική συνταγή για τα μπισκότα και τα υλικά για τη διακόσμησή τους. Υπάρχει ακόμα και link προς video. Και για τα 3 σχέδια των μπισκότων σου χρειάζεται σίγουρα ένας αρκετά μεγαλούτσικος κόφτης σε σχήμα καρδιάς για τη ζύμη σου.

Στη συνέχεια μπορείς να ακολουθήσεις τις συμβουλές της Shelley για να φτιάξεις τα δικά σου τολμηρά ή όχι σχέδια στις παραλλαγές που θέλεις.

Ελπίζουμε μόνο να μην γίνει κανένα μπέρδεμα και τα πιο kinky μπισκότα που προορίζονται για το άλλο σου μισό καταλήξουν στην τσάντα των μικρών για το σχολείο!

Και για να μην ξεχνιόμαστε, αυτά τα μπισκότα μπορούν να είναι και ένα πολύ sexy γλύκισμα για κάποιο bachelor party… κουμπάρες ανασκουμπωθείτε!

Καλή διασκέδαση!

Κράτα το

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

5 σχόλια στο άρθρο “Τολμηρά μπισκότα για του Αγ. Βαλεντίνου”

  1. παρα πολυ εντυπωσιακο! ειλικρινα, ειναι πανεμορφα! μ αρεσουν παρα πολυ! συγχαρητηρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *