Χειροποίητα μαξιλάρια

pillow_challengeΑυτό το άρθρο κανονικά θα έπρεπε κανονικά να έχει τον τίτλο “Όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις για τα χειροποίητα μαξιλάρια, αλλά ντρεπόσουν να ρωτήσεις, τώρα συγκεντρωμένα σε ένα blog!”, αλλά μάλλον θα ήταν λίγο δύσκολο να τον στριμώξω στον προβλεπόμενο από το design του Ftiaxto.gr χώρο. Όπως και να έχει νομίζω οτι το νόημα το έπιασες. Αυτή η εβδομάδα στο House on Hill Road είναι εβδομάδα μαξιλαριών!

Εάν έχεις αδυναμία στις χειροποίητες μαξιλαροθήκες, εάν είσαι αρχάριος στο ράψιμο ή εάν απλώς θέλεις να ανανεώσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου για τον χειμώνα που έρχεται τότε είσαι στο σωστό μέρος.

Αυτή την εβδομάδα από 7 Νοεμβρίου έως και 13 Νοεμβρίου η ιδιοκτήτρια του blog House on Hill Road την αφιερώνει στις χειροποίητες μαξιλαροθήκες. Από τα βασικά του πως να επιλέξεις ύφασμα και μαξιλάρι ή γέμισμα, τους τρόπους που έχεις να επιλέξεις για να κλείσεις το μαξιλάρι σου, πως να βάλεις φερμουάρ έως τα πιο πολύπλοκα σχέδια…

Μείνε συντονισμένος για ακόμα περισσότερα tutorials αυτή την εβδομάδα!

Μην ξεχάσεις να επισκεφτείς και το group του House on Hill Road στο Flickr όπου όλη αυτή την εβδομάδα θα ανεβάζουν οι αναγνώστες τις δικές τους μαξιλαροθήκες!

Καλή ανάγνωση!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

4 σχόλια στο άρθρο “Χειροποίητα μαξιλάρια”

  1. ΝΑι ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!
    Οδηγές για ρόμαν δεν έχω βρει πουθενα!!!!! 😆 😆
    Συγχαρητήρια για την καλή σας δουλειά, βρήκα καινούργια ασχολία!!!!! 😀 😀 😀

  2. Γεια σας κορίτσια! Θα θελα να ρωτήσω αν θα μάθουμε να ράβουμε κουρτίνες ρόμαν…Ξέρω ότι φαίνονται μπελαλίδικες αλλά δεν είναι και τόσο μετά την πρώτη! Ακουσον-άκουσον, μόνο για τα ραπτικά μιας κατά τα άλλα μεσαίας ρόμαν το κόστος είναι 200-250 ευρώ! Χώρια το ύφασμα εννοείται. Μη χαιρόμαστε λοιπόν που οι ρόμαν παίρνουν πολύ λιγότερο ύφασμα….την οικονομία αυτή τη χρυσοπληρώνουμε στα “ραπτικά”!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *