Πουλόβερ με κουκούλα

hooded_pullover01Βρήκαμε στο Burdastyle.com αυτό το υπέροχο πουλόβερ με κουκούλα που σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τις κρύες μέρες του χειμώνα που έρχονται. Το ωραίο με αυτό το πουλόβερ είναι οτι δεν χρειάζεται να το πλέξεις (θα σου πάρει σίγουρα περισσότερο), αλλά μπορείς να το ράψεις! Δες όλες τις λεπτομέρειες στο άρθρο με οδηγίες του Burdastyle.

To πρώτο και πιο βασικό βήμα για την επιτυχία αυτού του project είναι να βρεις το κατάλληλο ύφασμα. Σίγουρα στα καταστήματα με υφάσματα θα βρεις μάλλινα πλεγμένα υφάσματα σε διάφορα χρώματα και ποιότητες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Μπορείς εάν θέλεις να αγοράσεις το πατρόν από το κατάστημα του Burda με 3 δολάρια ή εναλλακτικά να κατεβάσεις και να τυπώσεις τα πατρόν σε Α4 σελίδες και να ακολουθήσεις τις online οδηγίες για το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να φτιάξεις το πουλόβερ αυτό. Μπορείς να βρεις και όλες τις οδηγίες μαζεμένες σε ένα pdf.

Πίστεψέ μας είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι φαίνεται φτάνει να βρεις τις σωστές διαστάσεις και να κόψεις σωστά όλα τα κομμάτια. Μετά η συναρμολόγηση είναι παιχνιδάκι.

hooded_pullover

Νομίζω οτι δεν χρειάζεται να πούμε οτι με βάση αυτό το σχέδιο μπορείς να πειραματιστείς με διαφορετικά υφάσματα (π.χ. βαμβακερό ύφασμα για φουτεράκια) ενώ θα έχεις μάθει και πως βάζουμε κουκούλα σε μπλούζα και πως φτιάχνουμε και μεγάλη μπροστινή τσέπη-μάρσιπο.

Μην μου πεις οτι δεν αξίζει να το προσπαθήσεις!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *