Δαχτυλίδια για πετσέτες για το γιορτινό τραπέζι

Εάν σκοπεύεις φέτος να διοργανώσεις στο σπίτι σου κάποιο από τα καλέσματα των γιορτών που έρχονται και θέλεις η διακόσμηση του τραπεζιού να είναι ιδιαίτερη για τους καλεσμένους σου, τότε μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα των Jacinda και Jaime από το Prudent Baby που έφτιαξαν δαχτυλίδια για τις πετσέτες του δείπνου όπου μπορείς να στερεώσεις τα καρτάκια με τα ονόματα των καλεσμένων!

Αυτό που κάνει το project αυτό ιδιαίτερο είναι οτι τα δαχτυλίδια για τις πετσέτες είναι “ντουμπλ φας” που λέμε και στη χώρα μας, δηλ. διπλής όψης! Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις δύο διαφορετικά υφάσματα για να τα φτιάξεις, ώστε να μην είναι αποκλειστικά γιορτινά και μένουν κλειδωμένα σε κάποιο συρτάρι για να τα χρησιμοποιείς μια φορά τον χρόνο μόνο. Διάλεξε ένα ύφασμα πιο ανοιξιάτικο π.χ. εάν κάνεις πιο συχνά τραπέζια αυτή την εποχή του χρόνου και ένα πιο γιορτινό για τις ημέρες που πλησιάζουν. Όπως και να έχει, διάλεξε αυτό που αρέσει σε σένα και ταιριάζει στο δικό σου στιλ.

Άλλο ένα στοιχείο που μας άρεσε σε αυτό το project είναι οτι τα δαχτυλίδια αυτά έχουν ένα πολύ ωραίο κούμπωμα με κουμπιά που εξέχουν αρκετά ώστε να μπορείς να στερεώσεις επάνω τους καρτάκια, όπου μπορείς να γράψεις τα ονόματα των καλεσμένων σου εάν θέλεις να ορίσεις που θα καθίσει ο καθένας στο δείπνο.

Μπορείς να βρεις εύκολα σχέδια στο internet και να κόψεις τα καρτάκια σου από χαρτόνι. Με μια μικρή σχισμή όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Prudent Baby τοποθετείς το καρτάκι στο κουμπί για να στέκεται και μοιάζει με πολύ επαγγελματική δουλειά. Είναι σίγουρο οτι όλοι οι φίλοι σου θα ενυπωσιαστούν!

Bonus στο project αυτό είναι οτι επιτέλους μπορείς να δεις βήμα βήμα πως μπορείς να ράψεις κουμπότρυπα στη ραπτομηχανή σου (εάν δεν ξέρεις ήδη)…

Εμείς προτείνουμε να συγκεντρώσεις τα υλικά σου και να ξεκινήσεις από τώρα. Και εάν έχεις όρεξη μπορείς να φτιάξεις και μερικά δαχτυλίδια ακόμη για να τα πας σαν δώρο σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που ξέρεις οτι θα τα εκτιμήσει!

Υπενθυμίζουμε οτι εάν θέλεις να φτιάξεις και ασορτί υφασμάτινες πετσέτες για το τραπέζι μπορείς να δεις το παλαιότερο άρθρο μας με βήμα βήμα οδηγίες “Ράψε πετσέτες για το τραπέζι σου“!

Καλή διασκέδαση!

Κράτα το

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *