Μπουκετάκι λουλούδια για το χέρι

corsageΕάν σχεδιάζεις τον δικό σου γάμο και δεν σκοπεύεις να στερηθείς τα φρέσκα λουλούδια παντού, αλλά θέλεις και να είναι ο γάμος σου πιο οικονομικός, τότε μπορείς να εφαρμόσεις αυτή την πολύ απλή ιδέα και να φτιάξεις μόνη σου μπουκετάκια για το χέρι (corsage) που μπορείς να φορέσεις εσύ, η κουμπάρα ή οι παράνυφές σου σαν βραχιόλι.

Εάν σου αρέσουν τα λουλούδια θα ανακαλύψεις πως με μικρές λουλουδένιες πινελιές στους ανθρώπους που θα είναι πιο κοντά σου την ώρα του μυστηρίου θα ομορφύνει ανέξοδα ο γάμος σου.

Δες το video και ανακάλυψε πως φτιάχνουν οι επαγγελματίες αυτά τα υπέροχα μπουκετάκια. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα λουλούδια που θέλεις, ανάλογα και με την εποχή που θα γίνει ο γάμος σου. Προσοχή μόνο μην φτιάξεις τα μπουκετάκια πολύ πριν τον γάμο και μαραθούν. Μάλλον θα πρέπει να ασχοληθείς την προηγούμενη βραδιά. Με την ίδια λογική μπορείς να φτιάξεις και την μπουτονιέρα του γαμπρού, του κουμπάρου, των μπαμπάδων κτλ.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο video μπορείς να τα αναζητήσεις σε κάποιο ανθοπωλείο ή σε κάποιο μεγάλο κατάστημα με είδη hobby.

Το video είναι από το κανάλι του γνωστού site ehow.com στο YouTube και συγκεκριμένα από την κατηγορία Weddings! Εκεί θα βρεις και πολλά ακόμα videos σχετικά με τρόπους που μπορείς να διακοσμήσεις τον γάμο σου με τα χεράκια σου! Άντε και στα δικά σας οι ελεύθεροι!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μπουκετάκι λουλούδια για το χέρι”

  1. Καλησπέρα κορίτσια, πολύ ωραίο το άρθρο σας!!!κοιτώντας στο διαδύκτιο για χειροτεχνίες σχετικά με τη διακόσμηση και το γάμο έπεσα πάνω στο http://greenweddingshoes.com/ όπου μέσα σε όλα τα φανταστικά πράγματα που έχει, υπάρχει ένα post για νυφική ανθοδέσμη που αποτελείται από ένα υπέροχο χάρτινο τεράστιο τριαντάφυλλο. Σούπερ εύκολο να το φτιάξεις, πολύ φρέσκια ιδέα, οικολογικό και κυρίως φθηνό 😉

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *