Martha Stewart Weddings

martha_weddings_sΑυτό είναι το απόλυτο περιοδικό για όσους αγαπούν 3 πράγματα σε αυτή τη ζωή: τις χειροτεχνίες, τους γάμους και την Martha Stewart. Εάν είσαι υποψήφια νύφη και θέλεις να φτιάξεις μόνη σου κάποια πράγματα στον γάμο σου, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις ένα τεύχος από το Martha Stewart Weddings.

Αυτό το περιοδικό ήταν μια από τις πιο περίεργες αγορές που έκανα φέτος στις διακοπές μου. Όχι δεν πήγα στο εξωτερικό… βρέθηκα για ένα σαββατοκύριακο στη Νάξο πριν φύγω με τον καλό μου για Κουφονήσια και στο κεντρικό βιβλιοπωλείο της χώρας βρήκα αυτό το περιοδικό να με κοιτάζει από το ράφι. Θα μου πεις και που είναι το περίεργο; Το θέμα είναι οτι αυτό το περιοδικό προσπαθούσα πολύ καιρό να βρώ τρόπο να το αποκτήσω. Δυστυχώς για τη χώρα μας δεν γίνεται να γίνεις συνδρομητής του περιοδικού, ενώ για να αγοράσεις μεμονωμένα τα τεύχη είναι κομματάκι ακριβό και δύσκολο.

Φαντάσου λοιπόν τη χαρά μου όταν το βρήκα στο πιο απίθανο μέρος του κόσμου… σίγουρα στο τελευταίο που περίμενα να το βρω.

Έτσι παρόλο που ο γάμος μου έχει περάσει βρέθηκα στο βεραντάκι των διακοπών μου να ξεφυλλίζω αυτό το υπέροχο πραγματικά περιοδικό.

Εάν είσαι νύφη to be, τότε σου προτείνω πραγματικά να κάνεις ό,τι μπορείς για να το αποκτήσεις. Στο Martha Stewart Weddings θα βρεις προτάσεις για νυφικά, προσκλητήρια, λουλούδια, διακόσμηση, φαγητό, τούρτα και γλυκά, κοσμήματα, κομμώσεις, το τραπέζι, τα ποτά, το ταξίδι του μέλιτος και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς σχετικά με τον γάμο πάντα με το μοναδικό στιλ της Martha Stewart και με ιδέες για να τα φτιάξεις όλα μόνη σου.

Το περιοδικό βγαίνει σε 4 τεύχη τον χρόνο και μπορείς μέχρι να το πιάσεις στο χέρι σου να πάρεις μια ιδέα για το περιοεχόμενό του από την αντίστοιχη σελίδα για χειροποίητους γάμους στο www.marthastewartweddings.com. Κάνε κι εδώ τη βόλτα σου έ;

Αναζήτησε το περιοδικό σε μεγάλα πρακτορεία ξένου τύπου στο κέντρο της πόλης σου… μετά από την εμπειρία μου στη Νάξο, νομίζω οτι τα πράγματα είναι πιο εύκολα στην επαρχία.

Δοκίμασε επίσης σε μεγάλα βιβλιοπωλεία που μπορείς να ζητήσεις και συνδρομή και εάν δεν δουλέψει ούτε αυτό τότε βρες τα παλιά τεύχη από εδω

Βιβλία και Περιοδικά
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *