Κολιέ από μπαλάκια

Καμμιά φορά το να φτιάξεις κάτι μόνος σου που είναι και όμορφο και χρηστικό μπορεί να είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Αρκεί να έχεις τη φαντασία και να μην περιορίζεις τον εαυτό σου στα υλικά που “επιτρέπεται” να χρησιμοποιήσεις. H Erica Domesek από το P.S. I made this σίγουρα δεν περιρίστηκε όταν έφτιαξε αυτό το κολιέ από λαστιχένια μπαλάκια.

Για να φτιάξεις κι εσύ το δικό σου αντίστοιχο κολιέ αρκεί μια επιδρομή στο συρτάρι με τα καλσόν και μια επίσκεψη σε κάποιο παιχνιδάρικο ή περίπτερο για να πάρεις αυτά τα πολύχρωμα λαστιχένια μπαλάκια…

Η συνέχεια είναι μάλλον πολύ απλή. Κόβεις τα πόδια από το καλσόν με ένα ψαλίδι και στο ένα πόδι κάνεις έναν κόμπο περίπου 15 εκ από την άκρη που μπαίνουν τα δάχτυλα. Η συνέχεια είναι αυτονόητη… βάζεις ένα μπαλάκι, κάνεις έναν κόμπο, βάζεις άλλο ένα, κάνεις άλλον έναν κόμπο… μέχρι να φτάσει το κολιέ σου στο μήκος που θέλεις ή μέχρι να τελειώσει το καλσόν. Τέλος, κλείνεις το κολιέ με έναν κόμπο και το φοράς!

bigballnecklace

Μπορείς να φτιάξεις όσες τέτοιες σειρές θέλεις και εννοείται οτι θα έχει πολύ ενδιαφέρον να πειραμαστιστείς με τα διαφορετικά μεγέθη σε μπαλάκια που κυκλοφορούν και με τα διαφορετικά χρώματα!

Είμαστε σίγουρες ότι όσοι σε δουν να φοράς αυτό το κολιέ θα εντυπωσιαστούν!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

5 σχόλια στο άρθρο “Κολιέ από μπαλάκια”

  1. Νομίζω έχω δει κάτι ανάλογο με καπάκια από πλαστικά μπουκάλια!!
    Αλλά αυτό είναι πολύ πιο όμορφο και τα χρώματα είναι υπέροχα!!!
    Μπράβο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *