Φαγώσιμα κουτάλια σερβιρίσματος

utensilsΦαντάσου πόσο εντυπωσιακό θα ήταν για τους καλεσμένους σου σε δείπνο εάν μαζί με τα υπέροχα φαγητά σου έβγαζες στο τραπέζι και τα δικά σου φαγώσιμα σετ σερβιρίσματος! Στο γαλλικό site www.dessinemoiunobjet.com βρήκαμε τη συνταγή για να φτιάξουμε τις δικές μας κουτάλες από ζύμη που ταιριάζουν τέλεια σε γεύση σαν συνοδευτικό μιας πράσινης σαλάτας.

Οι οδηγίες για αυτό το παράξενο project είναι στα γαλλικά, αλλά εάν τα γαλλικά σου έχουν σκουριάσει δεν έχεις παρά να πας στο Google Translate και να επιλέξεις τη γλώσσα που θέλεις να δεις τις οδηγίες. Υπάρχει και η επιλογή να μεταφράσεις το άρθρο και στα ελληνικά, αν και δεν θα το πρότεινα εάν μπορείς να το αποφύγεις, μιας και θα ξεχάσεις και τα ελληνικά που ξέρεις. Στα αγγλικά είναι πιο πιθανό να καταλάβεις περισσότερα πράγματα.

utensils2

Μέσα στο άρθρο θα βρεις και σε pdf το πατρόν για τις κουτάλες για να το κόψεις στο ζυμάρι και να μην κουράζεσαι.

Προτείνουμε να φτιάξεις περισσότερα από 1 σετ εάν έχεις αρκετούς καλεσμένους, ώστε να δοκιμάσουν όλοι τα φαγώσιμα κουταλικά σου και να μη μείνει κανένας παραπονεμένος!

Καλή διασκέδαση!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Φαγώσιμα κουτάλια σερβιρίσματος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *