Craftting a Green World – Φιλικές προς το περιβάλλον χειροτεχνίες

crafting_greenΕάν είσαι crafter με οικολογική συνείδηση, τότε αυτό είναι το site που θέλεις να επισκέπτεσαι καθημερινά! Το Crafting a Green World είναι μια αστείρευτη πηγή πληροφορίας και ιδεών για όσους γουστάρουν πραγματικά να φτιάχνουν πράγματα ανακυκλώνοντας υλικά, προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον!

Στο Crafting a Green World θα βρείς έμπνευση από φωτογραφίες για το τι μπορείς να φτιάξεις με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, αναλυτικές οδηγίες βήμα βήμα για “πράσινες” δημιουργίες, καθώς και όλα τα νέα για events, εκθέσεις, καινούργια υλικά και όχι μόνο σχετικά με τις οικολογικές χειροτεχνίες.

Τα πιο συνηθισμένα υλικά που θα συναντήσεις εδώ είναι το χαρτί, το γυαλί, το πλαστικό, τα υφάσματα, τα οποία εύκολα μεταμορφώνονται σε διάφορα χρηστικά ή και διακοσμητικά αντικείμενα. Συχνά όμως θα βρείς και ιδέες για να φτιάξεις αντικείμενα από φυσικά υλικά όπως το ξύλο, ή το μαλλί. Μάλλον δεν χρειάζεται να σου πούμε οτι εδώ συχνάζουν και άλλοι φίλοι του πλανήτη που έχουν τη διάθεση να μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί σου!

Πολλά από τα projects που παρουσιάζονται στο Crafting a Green World είναι ιδανικά και για παιδιά… δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο να μάθει ένα παιδί να σέβεται το περιβάλλον και να ανακυκλώνει υλικά… εσύ;

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

4 σχόλια στο άρθρο “Craftting a Green World – Φιλικές προς το περιβάλλον χειροτεχνίες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *