Living από τη Martha Stewart

living_marthaΈνα από τα καλύτερα περιοδικά για crafts και όχι μόνο από τη γκουρού του είδους, Martha Stewart! Το περιοδικό Living απευθύνεται σε όσους θέλουν να ζούν την κάθε ημέρα αφιερώνοντας χρόνο για να φτιάχνουν πράγματα με τα χέρια τους, για όσους εισπράττουν ικανοποίηση από μικρές πινελιές που κάνουν τον χώρο μας πιο όμορφο και για όσους απολαμβάνουν την αισθητική που γενικά περνάει μέσα από τα crafts της η Martha Stewart.

Το περιοδικό Living είναι καιρός που το γνωρίζω και προσπαθώ να το πιάσω στα χέρια μου. Η πρώτη φορά που το αγόρασα ήταν στο Χριστουγεννιάτικο ταξίδι μου στην Νέα Υόρκη, όπου όμως δυστυχώς δεν πρόλαβα το τεύχος Δεκεμβρίου, αφού όταν έφτασα είχε κυκλοφορήσει το τεύχος Ιανουαρίου.

Ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα… όπως εντυπωσιάζομαι κάθε φορά που πιάνω στα χέρια μου ένα ξένο βιβλίο ή περιοδικό. Και αυτό γιατί δυστυχώς στη χώρα μας η αισθητική μας είναι πολύ πίσω… για να μη σχολιάσω τις σαβούρες που κυκλοφορούν εκεί έξω και λέγονται περιοδικά και εφημερίδες και θέλουν να καθορίζουν τις τάσεις της κοινωνίας μας…

Ώχου το βάρυνα πάλι… λοιπόν όπως έλεγα… η μέση αμερικανίδα νοικοκυρά μπορεί να έχει στα χέρια της αυτό το υπέροχο περιοδικό, με τις έξυπνες "γυναικείες" διαφημίσεις, τα προϊόντα, εργαλεία, υλικά για τα crafts της και φυσικά σελίδες ολόκληρες με ιδέες και προτάσεις για δημιουργίες: χειροτεχνίες, ραπτική, διακόσμηση σπιτιού, κηπουρική και φυσικά μαγειρική… πολύ μαγειρική με γεύσεις για όλα τα γούστα.

Το Living είναι όπως είπα και πιο πρίν ένα περιοδικό που περιέχει εικόνες και έμπνευση για να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη!

Και τώρα το θέμα που θα το βρείτε κι εσείς αυτό το περιοδικό χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψετε μέχρι την Αμερική. Δυστυχώς η φίλη μας η Μάρθα δεν στέλνει το περιοδικό αυτό με συνδρομή στην Ελλάδα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να το αγοράζετε με το τεύχος λίγο αφού κυκλοφορήσει από sites τύπου Amazon, ή να πάτε σε κάποιο μεγάλο βιλβιοπωλείο και να παραγγείλετε να σας το φέρνουν. Μπορείτε να δοκιμάσετε και σε αυτά τα τουριστικά μαγαζιά με ξένο τύπο και να ζητήσετε επίσης να σας το φέρνουν. Μπορεί να ταλαιπωρηθείτε λίγο, αλλά αξίζει τον κόπο! Εάν μαζευτούμε και πολλοί και ζητήσουμε από τη Μάρθα να ανοίξει τις συνδρομές και στην Ελλάδα, μπορεί κάτι να καταφέρουμε!

Προς το παρόν μπορείτε να βολευτείτε και με την ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού μέσα στο www.marthastewart.com!

Βιβλία και Περιοδικά
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Living από τη Martha Stewart”

  1. Το marie claire idees είναι φοβερό! Ωραίες φωτογραφίες και ιδέες για χειροτεχνίες (ραπτική, χαρτοκοπτική κλπ) Βγαίνει κάθε 2μηνο και κάνει 5,10ευρώ.

  2. me aformi tin parousiasi tou periodikou stin istoselida , piga se ena periptero sto sintagma kai rotisa an to exoun to periodiko , kai to eixan kai to fernoun kathe mina , kanei , 8 ,40 euro
    pragmatika einai poli oraio
    kai gia osous milane galika iparxei kaai to marie claire idee, , sto idio mikos kimatos mia fora to mina ego den ksero galika ala to perno kaii to xazeuo ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *