Και όμως είναι από χαρτί…

nava_lubelski_smallΚαι μιας και παρουσιάσαμε την περασμένη εβδομάδα την τεχνική του Quilling τώρα μάλλον θα μπορέσετε να εκτιμήσετε και περισσότερο τη δουλειά της Nava Lubelski, η οποία εκτός από προχωρημένη καλλιτέχνης που είναι, σίγουρα έχει και ατελείωτη υπομονή. Στο site της θα μπορέσετε να θαυμάσετε τα έργα της με την τεχνική του τυλίγματος του χαρτιού και όχι μόνο!

Μάλιστα έχει πολύ ενδιαφέρον να σημειώσουμε οτι για τα έργα αυτά έχει χρησιμοποιηθεί χαρτί το οποίο προέρχεται από το φορολογικό αρχείο της Nava, χαρτιά δηλαδή που κάποια στιγμή θα πετιόντουσαν και δεν θα είχαν καμμιά χρησιμότητα.

nava_lubelski

Λέτε να αρχίσουμε να τυλίγουμε σιγά σιγά κι εμείς τις αποδείξεις που μαζεύουμε και να τις παραδώσουμε στην εφορία σε μορφή τέχνης;

Μας αρέσει

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

2 σχόλια στο άρθρο “Και όμως είναι από χαρτί…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *