Χειροποίητα Wallpapers

leethalΕάν είσαι crafty άνθρωπος σαν εμένα, αλλά περνάς πολύ μεγάλο μέρος της μέρας σου μπροστά στον υπολογιστή υπάρχει ένας τρόπος να συνδυάζεις και τα δύο. Η υπέροχη Lee Meredith από το Leethal έχει τραβήξει μερικές απίθανες φωτογραφίες που αποφάσισε να τις μοιραστεί μαζί μας μετατρέποντάς τις σε δωρεάν crafty wallpapers για τον υπολογιστή μας! Εγώ κατέβασα διάφορα για να αλλάζω!

Βελόνες, χάντρες, μαλλιά, μαξιλαράκι για καρφίτσες, κλωστές είναι οι πρωταγωνιστές στις φωτογραφίες της Lee. Και τώρα μπορείς να τις απολαμβάνεις κι εσύ στον υπολογιστή σου! Έτσι, παρόλο που μπορεί να περνάς πολύ από τον χρόνο σου σε μια καρέκλα, μπροστά από μια οθόνη πατώντας κουμπάκια, το καινούργιο σου wallpaper θα σου θυμίζει τη μαγεία των crafts και πόσα άλλα όμορφα πράγματα μπορείς να κάνεις με τα χέρια σου!

Και μιας και είσαι στη γειτονιά του Leethal κάνε και τη βόλτα σου στα Crafty Tutorials, στα σχέδια πλεξίματος και τα χειροποίητα μαλλιά που διατίθενται προς πώληση στο μαγαζί του Leethal και φυσικά στο blog με τίτλο Do stuff!

Ουφ! Νομίζω οτι ήρθε η ώρα να ξεκολλήσω από την οθόνη μου και να αρχίσω να φτιάχνω πραγματάκια!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χειροποίητα Wallpapers”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *