Powertex, σκληρυντικό υφασμάτων

powertexΤο Powertex, είναι ένα υλικό, φιλικό προς το περιβάλλον, με βάση το νερό. Σκληραίνει και αδιαβροχοποιεί όλα τα απορροφητικά υλικά όπως ύφασμα, χαρτί, χαρτόνι, δέρμα κλπ. Συνδυάζεται τέλεια με όλα τα είδη ψυχρού πηλού, πέτρα, ξύλο, άμμο, κεραμικά κλπ. Υπάρχει σε 5 χρώματα, διάφανο, ιβουάρ, μεταλλικό γκρί-μολυβί, μπρονζέ και τερρακότα (terracota), που αποτελούν και τη βάση του έργου σας, ενώ αργότερα υπάρχει δυνατότητα χρωματισμού με τις σκόνες Powercolor, ακρυλικά ή λάδια.

Για όλα τα έργα τέχνης: πίνακες, αγάλματα απο ύφασμα, διακοσμητικά αντικείμενα εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, κοσμήματα και ό,τι άλλο…

Σε συνδυασμό με StoneArt (είδος χαρτοπολτού με ειδική σύνθεση) μπορούμε να κάνουμε πηλό που στεγνώνει μόνος του και χρησιμοποιείται σε πολλές τεχνικές (κόσμημα, διακόσμηση). Είναι ένα υλικό με πολλές δυνατότητες και εφαρμογές σε διαφορετικούς τομείς και αυτό είναι που το καθιστά τόσο ιδιαίτερο. Γίνονται συνεχείς παρουσιάσεις του υλικού καθώς και σεμινάρια εκμάθησης της τεχνικής στο Studio Τέχνης Μαριάννα Κοντοέ.

Είσαστε έμποροι και ενδιαφέρεστε για το προϊόν; Εχετε την οποιαδήποτε απορία ή απλά θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες για το Powertex και τα προϊόντα του;  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη Μαριάννα Κοντοέ με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμείτε. 

Studio Τέχνης Μαριάννα Κοντοέ

Προδρόμου Ι., 13, 131 22 Ιλιον
Τηλ: 210-2618673 , Κιν: 6944911104
Ε-mail: mkontoe@hotmail.com
Site: http://www.powertex.gr/

Υλικά και εργαλεία
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

5 σχόλια στο άρθρο “Powertex, σκληρυντικό υφασμάτων”

  1. kalispera…ayto to iliko tha mporouse na xrisimopoiithei kai se ifasma??? kanw zwgrafista mplouzakia kai skeftika mipws mpori na afksisei tin antoxi tou xrwmatos……

  2. Είμαι δασκάλα στο 6ο Δημ.Σχ. Ηλιούπολης και θα ήθελα να μου στείλετε πληροφορίες για το υλικό αυτό και για τα σεμινάρια που γίνονται.
    Σας ευχαριστώ πολύ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *