Ροζ Μαργαρίτα

DSC05807Πολύ ζέστη αυτό το σκ, έτσι είπαμε να ασχοληθούμε με δροσερές χειροτεχνίες και συγκεκριμένα να φτιάξουμε ροζ μαργαρίτες για κατανάλωση στον κήπο…

.

Βήμα – Βήμα


Θα χρειαστείς κίτρινη τεκίλα, cointreau, χυμό βύσσινο, μίξερ, μεζούρα, ένα πιάτο με λίγο νερό και ένα με λίγο ζάχαρη (για την διακόσμηση του ποτηριού) και πολύ πάγο.

Βάλε στο μίξερ ίσα μέρη κίτρινης τεκίλας, cointreau και χυμό βύσσινο. Εμείς βάλαμε 2 σφηνοπότηρα από το καθένα και φτιάξαμε αρκετό για 4 άτομα.

Γέμισε το μίξερ με πάγο και βάλτο σε λειτουργία. Άστο για 1-2 λεπτά μέχρι να γίνει κομμάτια ο πάγος (θα το καταλάβεις και από το χρώμα που θα γίνει ροζ).

Βούτηξε το ποτήρι στο νερό και μετά στην ζάχαρη, ώστε να κολλήσει στο χείλος του, και…

… σέρβιρε τα κοκτεήλ. Σημείωσε οτι μπορείς να αντικαταστήσεις τον χυμό βύσσινο με ότι άλλο σου αρέσει, αν και το συγκεκριμένο είναι πολύ δροσερό και γλυκό. Α! και με μέτρο, βαράει 🙂

Καλό καλοκαίρι!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

6 σχόλια στο άρθρο “Ροζ Μαργαρίτα”

  1. Μηπως παραζεστανε, κοριτσια?
    Καιρος για βραδυες στον κηπο, με φαναρακια,καλη παρεα και δροσερα κοκτεηλς!
    Εχετε να μας προτεινετε και αλλα μηπως :-?: :-?: :-?:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *