Καλοκαιρινό διάβασμα

boksΤο καλοκαίρι ξεκινάει και επισήμως από αύριο. Όλο και κάποιο τριήμερο ή και επταήμερο (!) θα κανονίσεις. Δεν υπάρχει λόγος όμως να μείνεις μακρυά από την αγαπημένη σου ασχολία, όπου και αν βρίσκεσαι. Βρήκαμε και σου προτείνουμε το καλύτερο καλοκαιρινό διάβασμα για παραλία, και όλα έχουν ένα κοινό θέμα: το πλέξιμο.

 Καλό διάβασμα!

Βιβλία και Περιοδικά
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

3 σχόλια στο άρθρο “Καλοκαιρινό διάβασμα”

  1. ta Friday knittng club kai to Summer on Blossom street ta exo diavasei kai einai poly oraia! To proto to diavasa sta ellinika k to deytero sta agglika! tha akolouthiso kai tis ypoloipes protaseis sas koritsia!
    see my article

  2. Το ξέρω ντροπή μου, αλλά δεν έχω διαβάσει ακόμα το “The Friday Night Knitting Club”. Το έχω όμως ήδη παραγγείλει και σε μερικές μέρες θα το έχω στα χέρια μου 🙂

  3. Koρίτσια, να ρωτήσω κάτι χαζούλι? Έχει μεταφραστεί κανένα στα ελληνικά? :roll::

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *