Καρδιές από συνδετήρες

Είσαι στο γραφείο και βαριέσαι αφόρητα…μετράς αντίστροφα τις ώρες για να βρεθείς στην αγκαλιά του/της… Εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε έναν δημιουργικό τρόπο για να εκφράσεις την αγάπη σου και να γεμίσεις τις άχαρες ώρες μέχρι να βρεθείς πάλι με τον καλό/ την καλή σου! Σου βρήκαμε λοιπόν τη λύση για να περάσεις δημιουργικά τις ώρες που περιμένεις να βρεθείς κοντά στον καλό/ την καλή σου…Φτιάξε καρδούλες από συνδετήρες!

Η Jessica Jones από το blog How About Orange μας δίνει λεπτομερείς οδηγίες για να στολίσουμε όλα τα χαρτιά μας με αυτές τις πολύ cute καρδούλες. Και δεν χρειάζεται να περιοριστείς στο ροζ χρώμα…σίγουρα κάπου στο συρτάρι του συναδέλφου σου θα υπάρχει ένα κουτάκι με πολύχρωμους συνδετήρες.

Εμείς σου ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Υ.Γ Το Ftiaxto.gr δεν φέρει καμμιά ευθύνη εάν γίνεις τσακωτός και βρεις τον μπελά σου από το αφεντικό σου και σε καμμιά περίπτωση δεν θα πληρώσει τους συνδετήρες που κατανάλωσες στην εργασία σου… : )

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

6 σχόλια στο άρθρο “Καρδιές από συνδετήρες”

  1. γουσταρω που με μια τοσοδουλα κινηση …να το το καλλιτεχνικο δαιμονακι που κρυβουμε οοοοοολοιιιιιιι μεσα μας.βρε, λες και το αφεντικο σου να ξερει και κανενα αλλο σχεδιακι? χε,χε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *