Stencilling & Stamping

stencillingΜε ευκαιρία τα πειράματα που κάναμε με stencil και stamping αυτή την εβδομάδα σου προτείνουμε την πιο ενημερωμένη εγκυκλοπαίδεια που βρήκαμε επάνω στο θέμα αυτό! Το βιβλίο Stencilling & Stamping περιλαμβάνει κυριολεκτικά όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για να παίξεις κι εσύ με τις στάμπες επάνω σε διαφορετικά υλικά και επιφάνειες!

Το βιβλίο (μάλλον τόμος είναι) ξεκινά με μια λεπτομερή εισαγωγή σε υλικά και χρώματα που θα χρειαστείς για να κάνεις δουλειά με stencil και συνεχίζει με πληθώρα από ιδέες και οδηγίες για projects και εφαρμογή διαφόρων τεχνικών επάνω σε τοίχο και έπιπλο, ύφασμα, χαρτί, κορνίζες, κουτιά, κεριά κτλ

Η ίδια διαδικασία ισχύει και για τις στάμπες με αναλυτικές οδηγίες για εφαρμογή τους επάνω σε παρόμοιες επιφάνειες, αυτή τη φορά με λίγο διαφορετικά εργαλεία και τεχνικές.

Στο τέλος του βιβλίου Stencilling & Stamping των Lucinda Ganderton, Stewart Walton και Sally Walton θα βρείς και όλα τα σχέδια που έχουν χρησιμοποιηθεί στα προτεινόμενα projects του βιβλίου για να τα αντιγράψεις και να τα χρησιμοποιήσεις κι εσύ. Happy stencilling and stamping λοιπόν!

amazon-buy

Βιβλία και Περιοδικά
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Stencilling & Stamping”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *