Creative Adoration – Έξυπνες ιδέες για αμπαλάζ

gift_wrapΑυτές τις ημέρες γιορτάζει πολύς κόσμος… είναι λοιπόν εποχή για δώρα! Σε περίπτωση που δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις χειροποίητα δώρα μπορείς να δώσεις μια προσωπική πινελιά με το δικό σου μοναδικό αμπαλάζ. Στο blog Creativeadoration θα βρεις σίγουρα κάποια έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα!

Η Janick που έχει το blog Creativeadorations ξεκινάει φέτος ένα Χριστουγεννιάτικο οδηγό δώρων με προτάσεις για όλες τις περιπτώσεις και τις ηλικίες. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις μια τέτοια λίστα, παρά με ιδέες για αμπαλάζ.

Εννοείται οτι τα δώρα που θα προτείνει η Janick είναι χειροποίητα, οπότε μείνε συντονισμένος για τη συνέχεια! Φυσικά το ίδιο ισχύει και για το αμπαλάζ. Πάρε λοιπόν ιδέες και ετοιμάσου να καταπλήξεις και τις φετινές γιορτές!

http://fonetik.wordpress.com/2008/11/25/gift-guide-2008-gift-wrap/

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Creative Adoration – Έξυπνες ιδέες για αμπαλάζ”

  1. :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: :-?: 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿

  2. Ωραίες ιδέες, κίνητρο για δημιουργία και μια προσωπική πινελιά στα προσωπικά μας δώρα.Μπράβο στην ομάδα του “φτιάχτο” που ψάχνεται συνέχεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *