Zakka Life – Ένα blog για όλα τα γούστα

best_guitar_pickΤο blog της Kawaii crafter είναι ένα από τα πιο “πολυμορφικά” και πιο ενδιαφέροντα που έχω συναντήσει τον τελευταίο καιρό. Το όνομα αυτού Zakka life και θέμα του τι άλλο; Τα crafts!

Πολύ ενδιαφέρον έχει η σελίδα όπου η Kawaii crafter μας εξηγεί τι σημαίνει Zakka!

http://zakkalife.blogspot.com/2007/06/zakka.html

Μια σύντομη περίληψη του ορισμού είναι οτι Zakka, που στα Ιαπωνικά σημαίνει “πολλά πράγματα”, είναι ένα φαινόμενο στη μόδα και το design που έχει ξεκινήσει από τις χώρες της Ανατολής και αφορά σε οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει το σπίτι, τη ζωή και την εμφάνισή σου. Αναφέρεται κυρίως σε αντικείμενα που προέρχονται από τη Δύση και που στις χώρες της ανατολής θεωρούνται ίσως κιτς.

Με αυτόν τον ορισμό κατά νου σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στα άρθρα του Zakka life και να διαπιστώσεις και μόνη/ος σου τι θέλει να πει ο ποιητής. Συνταγές, βίντεο, έξυπνες ιδέες για να μεταμορφώσεις παλιά αντικείμενα είναι μόνο μερικά από τα θέματα του Zakka life!

Χάζεψέ το! Αξίζει!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Zakka Life – Ένα blog για όλα τα γούστα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *