Αστεράτο κράνος

DSC02096 Η ιδέα μου ήρθε όταν γρατζούνισα το ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό μου κράνος. Υπάρχουν ένα σωρό έτοιμα αυτοκόλλητα για να βάλεις σε ένα κράνος αλλά τι ftiaxto θα είμασταν αν δεν τα φτιάχναμε μόνοι μας?

.

Βήμα – Βήμα


Θα χρειαστείς διάφανο πλαστικό παρουσίασης (ή άλλο σκληρό υλικό για να φτιάξεις το stencil σου), αυτοκόλλητο σαν αυτό που κολλάνε στα ντουλάπια σε διάφορα χρώματα και … ένα κράνος για να διακοσμήσεις! Εδώ μπορείς να κατεβάσεις το αστεράκι που βλέπεις παραπάνω, τύπωσέ το και ξεπατίκωσέ το στο πλαστικό παρουσίασης.

Κόψε το σχέδιο από το πλασικό και χρησιμοποίησέ το σαν stencil για να το μεταφέρεις στο αυτοκόλλητο, στην ανάποδη πλευρά του.

Κόψε το σχέδιο από το πλαστικό – έχε και ένα δυο παραπάνω σε περίπτωση που κάποιο σου χαλάσει.

Με λίγο σελοτέϊπ τοποθέτησε τα αστεράκια στο κράνος μέχρι να σου αρέσει το αποτέλεσμα και μόνο τότε αφαίρεσε το προστατευτικό και κόλλησε τα αυτοκόλλητα. Πρόσεχε μην πιάσουν αέρα μέσα, με τα δάκτυλά σου πίεσε προς κάθε κατεύθυνση ώστε να κολλήσουν καλά.
Το κράνος σου είναι έτοιμο, αν σου περισέψει κανένα αστεράκι κολλάς και στην μηχανή σου για να είσαι ασορτί! Καλές βόλτες.
Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

4 σχόλια στο άρθρο “Αστεράτο κράνος”

  1. 😮 Ποτέ δεν βάφουμε ή βάζουμε κάτι επιπλέον στο κράνος από αυτό που έχει ο κατασκευαστής. Υπάρχει κινδυνος να χάσει το υλικό την συνοχή του και να την πληρώσει το κεφάλι μας σε μια δύσκολη στιγμή.

  2. Ιωάννα, έφαγα τρελή βροχή με αυτό το κράνος, τουλάχιστον μια ώρα στον δρόμο για το καράβι και τα αυτοκόλλητα δεν έπαθαν τίποτα! Μια δοκιμή θα σε πείσει 😆

  3. Βρε κoρίτσια, εγώ πάλι σκέφτομαι να κάνω κάτι παρόμοιο στο αυτοκίνητό μου… 😀
    Φλερτάρω μ’ αυτή την ιδέα εδώ και πάρα πολύ καιρό… :roll::
    Απλά θέλω να το φτιάξω μόνη μου και να μου διατηρείται με τις βροχές. Έχετε καμμία ιδέα???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *