Καλλιτεχνείο – Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών

Σε μια από τις εξορμήσεις μας σε κάποιο από τα μαγαζάκια του κέντρου με υλικά και αξεσουάρ για κοσμήματα βρήκαμε ένα φυλλάδιο του εργαστηρίου ελευθέρων σπουδών Αργυροχρυσοχοϊας και Μεταλλοπλαστικής Καλλιτεχνείο. Το Καλλιτεχνείο υπόσχεται ολιγομελή τμήματα, άριστο εξοπλισμό, επισκέψεις και ταξίδια εικαστικού ενδιαφέροντος, καθώς και χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 4 εξάμηνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα, τις εγγραφές, το πρόγραμμα κτλ μπορείς να επικοινωνήσεις με τον υπεύθυνο Παναγιώτη Βαλαή στα τηλέφωνα 210 98 39 821 και 6944 866 630.

Καλλιτεχνείο
Ελ. Βενιζέλου 235, Π. Φάληρο
Εμπορικό κέντρο ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ, 2ος όροφος
στάση ΤΡΑΜ Αχιλλέως

Εργαστήρια

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

3 σχόλια στο άρθρο “Καλλιτεχνείο – Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών”

  1. Θέλω να ασχοληθώ με την κατασκευή
    κοσμημάτων.Μένω στη Νέα Φιλαδέλφεια
    Αττικής.Υπάρχει αντίστοιχη σχολή στην γύρω περιοχή.Ευχαριστώ.

  2. καλη σας μερα. θελω να ασχοληθω με την κατασκευη κοσμηματων αλλα ζω στο ηρακλειο κρητησ. θα ηθελα λειπον να ρωτησω αν μπορω να παρακολουθησω διαδυκιακα μαθηματα η αν υπαρχει σχολη στο ηρακελιο κρητης?

Απάντηση