Real Simple

RealSimpleΗ αλήθεια είναι οτι το Real Simple μας τράβηξε την προσοχή από τον πρώτο κιόλας μήνα της κυκλοφορίας του. Πρόκειται για ένα περιοδικό που βασίζεται σε αντίστοιχη έκδοση του εξωτερικού και πραγματέυεται θέματα διακόμησης, μαγειρικής και καλύτερης ζωής. Μπορεί τα θέματα που αφορούν σε χειροτεχνίες να είναι λίγα, παρόλα αυτά είναι σίγουρο οτι θα βρεθεί κάποιο άρθρο που να μας εντυπωσιάσει σε κάθε τεύχος. Ατού του περιοδικού τα συγκριτικά άρθρα τύπου crash test για κρέμες προσώπου, φουρνάκια, χύτρες, μουστάρδες, πλαστικά δοχεία και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Το Real Simple κυκλοφορεί κάθε μήνα στα περίπτερα και το site του εξωτερικού είναι το www.realsimple.com

Βιβλία και Περιοδικά
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

17 σχόλια στο άρθρο “Real Simple”

  1. 🙁 Auto to periodiko mas leipei pragmatika. Makari na ginotan kati kai na to xanabgazan se kukloforeia. Egw pou eimai kai mama eixe kapoia pragmata polu sumantika kai sou eleinan ta xeria. Xanaskeftite to!!!!!

  2. Κι εμενα μου αρεσε πολυ και το περιμενα καθε μηνα πως και πως. Ευτυχως βεβαια που υπαρχει και “Ετσι απλα” το οποιο θεωρω εξισου καλο και μαλιστα με εμφαση στις κατασκευες που προσωπικα…τρελλαινομαι!(οποτε ισως και λιγο καλυτερο) 😉 Παντως αν το δειτε να κυκλοφορει ξανα, στειλτε ενα μνμ!

  3. Καλε κοριτσια…μπερδευτηκα! Νομιζω πως δεν κυκλοφορει πια, ε? ‘Η μηπως κανω λαθος??? 😯

  4. Κι εγώ το ίδιο τα έχω όλα τα τεύχη..το πρώτο μόνο έχασα!!Ακόμα και τώρα πηγαίνω κάθε μήνα και το ζητάω-μήπως και …αλλά δυστηχώς τίποτα!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *