Real Simple

RealSimpleΗ αλήθεια είναι οτι το Real Simple μας τράβηξε την προσοχή από τον πρώτο κιόλας μήνα της κυκλοφορίας του. Πρόκειται για ένα περιοδικό που βασίζεται σε αντίστοιχη έκδοση του εξωτερικού και πραγματέυεται θέματα διακόμησης, μαγειρικής και καλύτερης ζωής. Μπορεί τα θέματα που αφορούν σε χειροτεχνίες να είναι λίγα, παρόλα αυτά είναι σίγουρο οτι θα βρεθεί κάποιο άρθρο που να μας εντυπωσιάσει σε κάθε τεύχος. Ατού του περιοδικού τα συγκριτικά άρθρα τύπου crash test για κρέμες προσώπου, φουρνάκια, χύτρες, μουστάρδες, πλαστικά δοχεία και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Το Real Simple κυκλοφορεί κάθε μήνα στα περίπτερα και το site του εξωτερικού είναι το www.realsimple.com

Βιβλία και Περιοδικά
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

17 σχόλια στο άρθρο “Real Simple”

  1. Πραγματικά το έψαχνα τόσο καιρό και δεν το έβρισκα!!!!Δεν γνώριζα τι είχε γίνει…Το περιοδικό πραγματίκά είναι για την βιβλιοθήκη αφού διαβαστεί.Τα έχω όλα και περιμένω τα καινούργια τεύχη!!

  2. λυπάμαι τόσο πολύ που αναστάλθηκε η κυκλοφορία του, κατά τη δική μου γνώμη, καλύτερου ελληνικού περιοδικού. Τί θέματα! Το διάβαζα από την αρχή ως το τέλος μονορούφι. Κι εγώ έχω κρατήσει όλα τα τεύχη. Ψάχνω e mail του Κωστόπουλου, αλλά δεν έχω κάποια τύχη. Κάπως πρέπει να ακουστεί η γνώμη μας

  3. Έχω πάθει χοντρό κόλλημα με το Real SImple. Επιτέλους κυκλοφορεί σοβαρό περιοδικό. Στεναχωρήθηκα που δεν κυκλοφόρησε το τεύχος του Ιουνίου. Αναμένω με αγωνία το τεύχος του Ιουλίου! 😀 😉 ❗

  4. Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν κυκλοφόρησε το Real Simple αυτό το μήνα. Είναι πραγματικά ξεχωριστό περιοδικό και εδώ και 2 χρόνια δεν έχανα τεύχος!

  5. Δε συμφωνώ καθόλου με την απόφαση της imako να αναστείλει την έκδοση του real simple. Πιστεύω ότι η συνεισφορά του στην ποιότητα ζωής της σύγχρονης ελληνίδας ήταν σημαντική. Θεωρώ ότι πρέπει να επανεξετάσουν αυτή τους την απόφαση.

  6. Συμφωνώ απόλυτα, πολύ καλό το real simple! Εγώ πάντως κόλλησα με το περιοδικό TiVo Εργόχειρο.Έχει τα πάντα! Πλέξιμο, κέντημα,κατασκευές, συνταγές, ακόμη και κηπουρική κ ανθοκομία!

  7. ελπιζω να το βλεπω για πολυ καιρο στο περιπτερο! δεν εχασα ουτε ενα τευχος του και μαλιστα τα εχω στην βιβλιοθηκη μου! τα αρθρα του,τα χρωματα, οι φωτοργαφ.του ακομα κ η υφη των σελιδων του το κανουν να ξεχωριζει απο μακρια αναμεσα σε πολλα παλιοπεριοδικα!

  8. Καλό το real simple κορίτσια δεν λέω αλλά εγώ πήρα το έτσι απλά και εντυπωσιάστηκα.Έχει περισσότερες ιδέες και λιγότερες διαφημίσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *