Τσαντούλες από εφημερίδες

newspaperbagsΚαι μιας και αυτές τις ημέρες ασχοληθήκαμε και με την ανακύκλωση βρήκαμε και σου προτείνουμε αυτή την πολύ ωραία ιδέα από το How about orange: Πως να φτιάξεις χάρτινες σακούλες για δώρα από εφημερίδες! Είμαι σίγουρη οτι στις διακοπές όλο και κάποια εφημερίδα θα αγόρασες… ε ήρθε η ευκαιρία να την ανακυκλώσεις έξυπνα!

To project αυτό είναι απλό και μπορεί να προσαρμοστεί σε μέγεθος και σχέδιο ανάλογα με τα γούστα σου!

Θα χρειαστείς εφημερίδες, κόλλα, χαρτόνι, ψαλίδι ή επιφάνεια κοπής και κοπίδι, κορδόνι για τα χερούλια και κάποιο εργαλείο για να κάνεις τις τρύπες για τα χερούλια…. μπορείς εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις και πριτσίνια για να μην είναι σκέτη η τρύπα…

Οι οδηγίες στο άρθρο είναι εύκολες και συνοδεύονται και από πολύ επεξηγηματικές φωτογραφίες… απλά να υπενθυμίσω οτι οι διαστάσεις που δίνονται είναι σε ίντσες, οπότε εκτός εάν θέλεις να φτιάξεις μια μικροσκοπική τσαντούλα χρησιμοποίησε κάποιο online εργαλείο για να μετατρέψεις τις ίντσες σε εκατοστά.

Καλή επιτυχία!

Νομίζω οτι δεν χρειάζεται να αναφέρω οτι μιας και σε έβγαλε ο δρόμος σου ως το How about orange, αξίζει τον κόπο να δεις και τα διάφορα άλλα υπέροχα πράγματα που φτιάχνει η Jessica!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Τσαντούλες από εφημερίδες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *