Κασκόλ σε χρόνο αστραπή!

Και το κυριότερο; Χωρίς πλέξιμο! Η Martha Stewart προτείνει αυτό το εύκολο project που – ακόμα και αν δεν ξέρεις να πλέκεις – μπορεί να κάνει την πρώτη σου επαφή με το μαλλί αρκετά «ανώδυνη»!

Θα χρειαστείς 12 κομμάτια «χοντρού» μαλλιού, περίπου 1 ½ φορές πιο μακριά από το μήκος που επιθυμείς να έχει το κασκόλ σου και ένα κομμάτι αφρολέξ για να στερεώσεις το μαλλί στα πρώτα βήματα υλοποίησης του project.

Λεπτομέρειες μπορείς να δεις εδώ!

Φαίνεται πράγματι αρκετά εύκολο… πρακτικά δημιουργείς εύκολους κόμπους με το μαλλί! Μία δοκιμή θα μας πείσει φαντάζομαι!

Κράτα το

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

8 σχόλια στο άρθρο “Κασκόλ σε χρόνο αστραπή!”

  1. Προσπαθησα να το φτιαξω, αλλα, παρ’ ολο που πηρα το πιο χοντρο μαλλι που βρηκα, το κασκολ εγινε πολυ “φτωχο”.

  2. Ευαγγελία, πρέπει να κάνεις μερικές πράξεις, π.χ. αν το κασκόλ σου θέλεις να είναι 1,5 μέτρο, θα χρειαστείς 18 μέτρα. Οι κούκλες είναι συνήθως από 50 μέτρα, οπότε μια θα σου φτάσει αλλά για να είσαι σίγουρη τσέκαρε και το ταμπελάκι του νήματος να δεις πόσα μέτρα είναι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *