The Knitting Circle

knitting_circleΤώρα που άρχισαν οι διακοπές δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από ένα ωραίο βιβλίο για την παραλία ή τα ζεστά μεσημέρια στο κρεββάτι…Το Knitting Circle είναι το τέλειο μυθιστόρημα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές με κύριο θέμα τι άλλο…το πλέξιμο! Βασικός πυρήνας του βιβλίου (το οποίο παρεπιπτόντως διάβασα μέσα σε μερικές μόνο ώρες) είναι μια ομάδα γυναικών που ανακαλύπτουν οτι το πλέξιμο είναι θεραπευτικό για κάθε είδους δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει κανείς στη ζωή του.

Δεν θα σας πω ψέμματα: δεν είναι και το πιο διασκεδαστικό και χαλαρωτικό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ! Είναι όμως σίγουρα από τα πιο τρυφερά, τα πιο συγκινητικά και τα πιο αληθινά! Οι χαρακτήρες του βιβλίου έρχονται αντιμέτωποι με πολύ σκληρές δοκιμασίες, αλλά καταφέρνουν μέσα από τον κύκλο του πλεξίματος να σταθούν στα πόδια τους και να βρούν το νόημα για να συνεχίσουν… Συγκλονιστική λεπτομέρεια; Η συγγραφέας του βιβλίου Ann Hood έχει ζήσει μια παρόμοια ιστορία με μια από τις ηρωίδες του βιβλίου δίνοντας στο μυθιστόρημα και μια νότα αυτοβιογραφίας… Δεν θα πω περισσότερα για να μη σας το χαλάσω.

Εγώ όταν το τελείωσα πάντως αφενός ένιωσα πολύ τυχερή και αφετέρου μου γεννήθηκε μια έντονη επιθυμία να πλέξω…Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και εύχομαι σύντομα να μεταφραστεί και στα Ελληνικά…

amazon-buy

Βιβλία και Περιοδικά
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “The Knitting Circle”

  1. Ενδιαφέρον ακούγεται….Εκείνο το άλλο, “Μαλλιά κουβάρια” νομίζω το λένε…το διάβασε κανείς; Κι αυτό νομίζω για παραλία θα είναι ό,τι πρέπει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *