Δαχτυλίδια από ντυμένα κουμπιά

Η άνοιξη, λένε, ήρθε αν και δεν μας πείθει ο καιρός. Δεν είναι στο χέρι του, σε λίγο θα τελειώσουν οι βροχές και εμείς θα μπορέσουμε να φορέσουμε και πάλι τα αέρινα φουστανάκια μας. Ευκαιρία να ετοιμάστουμε και να φτιάξουμε ασορτί δακτυλίδια από κουμπιά που θα ντύσουμε με ότι ύφασμα θέλουμε, η Sammy μας δείχνει πως…

Θα χρειαστείς:

  • υφάσματα
  • κουμπιά για ντύσιμο
  • βάση δακτυλιδιού
  • πένσα

button-rings-1

Πριν ακολουθήσεις τις οδηγίες ντυσίματος κουμπιού, χρησιμοποίησε την πένσα για να αφαιρέσεις το συρματάκι που δημιουργεί το ποδαράκι του κουμπιού. Έτσι το κουμπί σου θα είναι επίπεδο και μπορείς μετά να το κολλήσεις στην βάση δακτυλιδιού.

Η Sammy αφού κόψει το ύφασμα (χρησιμοποιείς το πατρόν που έρχεται με την συσκευασία των κουμπιών), χρησιμοποιεί βελόνα και κλωστή για να το σουρώσει αλλά δεν είναι απαραίτητο, αυτή την δουλειά την κάνει και το εργαλείο που έρχεται με τα κουμπιά.

Αφού φτιάξεις το κουμπί το κολλάς στην βάση και αν θέλεις κολλάς και ένα διακοσμητικό πάνω στο κουμπί. Το αφήνεις να στεγνώσει η κόλλα και είναι έτοιμο! Με γεια!

button-rings-2

Δες όλο το project αναλυτικά στο liveitloveitmakeit.com.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δαχτυλίδια από ντυμένα κουμπιά”

  1. Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρώ το εργαλείο για το ντύσιμο των κουμπιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *