Κολιέ με ασυνήθιστα υλικά: Subbuteo

Κολιέ με ασυνήθιστα υλικά: Subbuteo

Θέλεις να φτιάξεις ένα πρωτότυπο κολιέ; Ψάξε για ασυνήθιστα υλικά που μπορεί να βρεις στο σπίτι σου. Δες για παράδειγμα τι φτιάχνει η Εύη Σκαρβελάκη με παίκτες Subbuteo!

Αν μεγάλωσες με αδέρφια, σίγουρα θα έχεις συναντήσεις αυτές τις μικρές ποδοσφαιρικές φιγούρες. Δες αν υπάρχουν κάπου ακόμη στο σπίτι ή ρώτα κάποιον φίλο σου αν του περισσεύει κάποια ομάδα.

Πέρα από τους παίκτες Subbuteo θα χρειαστείς και αρκετά μέτρα αλυσίδα.

Η Εύη χρησιμοποίησε 2 μέτρα ώστε να τυλίγεται 2 φορές γύρω από τον λαιμό αλλά δοκίμασέ το και πάνω σου. Η μία σειρά να είναι πιο κοντή από την άλλη.

Άνοιξε ένα κρίκο της αλυσίδας (δες εδώ πώς ανοίγουμε και κλείνουμε κρίκους), πέρνα μέσα το ένα πόδι του παίκτη και κλείστον. Πέρνα και το άλλο πόδι στην άλλη πλευρά της αλυσίδας.

Βάλε παίκτες σε τακτά διαστήματα της αλυσίδας.

Αφού τοποθετήσεις όσους παίκτες θέλεις, φόρεσε το κολιέ και βρες σε ποια απόσταση σου αρέσουν τα 2 μήκη της αλυσίδας. Σύνδεσέ τα όπως δείχνει η παραπάνω εικόνα (αυτό που βλέπεις ακουμπάει πίσω στον λαιμό, δεν φαίνεται δηλαδή) ώστε να παραμένουν σταθερά τα μήκη όταν το φοράς.

Κολιέ με ασυνήθιστα υλικά: Subbuteo

Έτοιμο το κολιέ σου με παίκτες Subbuteo, τι άλλα ασυνήθιστα υλικά λες να χρησιμοποιήσεις για το επόμενο κόσμημά σου;

Ψάχνεις και άλλες ιδέες για πρωτότυπα κοσμήματα;. Δες εδώ όλα τα projects κοσμήματος!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

6 σχόλια στο άρθρο “Κολιέ με ασυνήθιστα υλικά: Subbuteo”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *