Πλέκω στο τρένο με το Ftiaxto.gr

pleko-map-smallΜε αφορμή το πρώτο Plexis Fashion Party που θα πραγματοποιηθεί στο μετρό του Συντάγματος η ομάδα του Ftiaxto.gr διοργανώνει το πρώτο “Πλέκω στο Τρένο” στην Αθήνα! Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, στις 12.00 δίνουμε ραντεβού σε 6 σταθμούς και με προορισμό τον σταθμό του Συντάγματος απολαμβάνουμε την διαδρομή! Σε περιμένουμε για να πλέξουμε παρέα!

Το πλέξιμο αποκτά τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερους φίλους και φίλες στη χώρα μας! Όχι όμως σε δημόσιους χώρους. Πολύ πρόσφατα μάλιστα είχαμε και παραδείγματα από καφετέριες και γνωστά καταστήματα που δεν θεωρούν το πλέξιμο αρκετά “κουλ” ώστε να το φιλοξενήσουν στους χώρους τους! Επιπλέον, πολύς κόσμος (συμπεριλαμβάνουμε και τους εαυτούς μας) ντρέπεται να πλέξει σε δημόσιο χώρο.

Ήρθε η ώρα να τα αλλάξουμε όλα αυτά. Και την αφορμή μας την δίνει το Delfino Yarns και το περιοδικό Plexis που διοργανώνουν το πρώτο Plexis Fashion Party, μια γιορτή για να βρεθούν όλοι οι φίλοι του πλεκτού και να μυηθούν στη μαγεία του όσοι δεν το έχουν τολμήσει ποτέ!

Εάν, λοιπόν, είσαι φίλος του πλεξίματος, ανήκεις στους ντροπαλούς ή στους πιο θαρραλέους πλέκτες, κατέχεις το άθλημα καιρό ή έχεις ξεκινήσει δειλά δειλά να ρίχνεις τους πρώτους πόντους σε προσκαλούμε να έρθεις παρέα μας για να πλέξουμε στο τρένο, αυτή είναι η ευκαιρία σου!

pleko-map-1

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, στις 12.00 δίνουμε ραντεβού στους σταθμούς Κηφισιά, Πειραιάς, Αγ. Αντώνιος, Αγ. Δημήτριος, Αιγάλεω και Δουκίσσης Πλακεντίας. Έχε το νου σου για την κυρία με τις βελόνες στο χέρι! Αφού συγκεντρωθούμε θα επιβιβαστούμε όλοι μαζί στο πρώτο βαγόνι και θα πιάσουμε τα πλεκτά μας!

Προορισμός μας θα είναι ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα και το Plexis Fashion Party! Στόχος μας να είμαστε εκεί στη 13.00, όπου θα μας περιμένουν πολλές πλεκτοεκπλήξεις!

Περισσότερες πληροφορίες για το Plexis Fashion Party μπορείς να δεις στο www.delfinoyarns.gr

 

 

 

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *