Σαγιονάρες με ύφασμα

Σαγιονάρες με ύφασμα

Τέλος στις άσχημες πλαστικές σαγιονάρες. Τώρα μπορείς να τις αναβαθμίσεις εύκολα, καλύπτοντάς τις σαγιονάρες με ύφασμα, δες πώς!

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

  • Πλαστικές σαγιονάρες
  • Ύφασμα
  • Κόλλα Mod Podge
  • Ψαλίδι
  • Πινέλο σφουγγαράκι

Η διαδικασία πολύ απλή. Βάλε τη σαγιονάρα σου επάνω στο ύφασμά σου και κόψε μπόλικο γύρω γύρω για να σιγουρευτείς ότι θα σου φτάσει το ύφασμα. Πρώτα ξεκινάς να βάλεις ύφασμα (σαν μπάλωμα σε μικρά κομμάτια) στα σημεία που μπαίνει το πλαστικό μέσα στη σαγιονάρα. Προσοχή όχι εκεί που μπαίνει η σαγιονάρα ανάμεσα στα δάχτυλά σου. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να βγάλεις τις διχάλες και να τις ξαναβάλεις, αλλά εάν μιλάμε για φτηνό ζευγάρι πλαστικές σαγιονάρες οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα είναι επιτυχής η απόπειρα. Οπότε βολέψου με το μπαλωματάκι.

Σαγιονάρες με ύφασμα

Μετά το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πασαλείβεις τον πάτο με κόλλα και να απλώνεις προσεκτικά το ύφασμά σου. Προτείνουμε να ξεκινήσεις από πίσω προς τα μπρος (φτέρνα – δάχτυλα). Φρόντισε να απλώνεις καλά και να βάζεις κόλλα σε μικρά κομμάτια για να προλαβαίνεις και να μην σου στεγνώνει. Στη διχάλα θα χρειαστεί να κόψεις προσεκτικά το ύφασμα σου με το ψαλίδι και να το καλύψεις. Μην βάλεις εκεί μπάλωμα γιατί θα κάνει εξόγκωμα και θα σε ενοχλεί στο περπάτημα. Άφησε να στεγνώσει πολύ καλά η σαγιονάρα και πιάσε το ταίρι της.

Αφού έχει στεγνώσει γύρνα την ανάποδα και κόψε πολύ προσεκτικά με το ψαλίδι σου το ύφασμα που περισσεύει. Στο άρθρο του dreamalittlebigger.com λέει ότι δεν υπάρχει φόβος να ξεφτίσει στις άκρες και στην τελική εάν ξεφτίσει φτιάξε άλλο ένα ζευγάρι.

Έτοιμο το ζευγάρι σαγιονάρες σου! Πάλι θα είναι οι μοναδικές στην παραλία! Καλή επιτυχία!

Αν ψάχνεις και άλλες ιδέες για να αλλάξεις τις σαγιονάρες σου, δες πώς θα μετατρέψεις σαγιονάρες σε σανδάλια και πώς θα τις μεταμορφώσεις με λίγο μακραμέ.

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σαγιονάρες με ύφασμα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *