Elsa Mora – Γυναικείες φιγούρες από λουλούδια

flower_peopleΜπορεί η σημερινή μέρα να μη θυμίζει ακριβώς άνοιξη, όμως οι πανέμορφες και εξαιρετικά πρωτότυπες κατασκευές της Elsa Mora, σίγουρα θα καταφέρουν να σας βάλουν σε ανοιξιάτικη διάθεση!

Η καλλιτέχνης Elsa Mora δημιουργεί πανέμορφες κοριτσίστικες φιγούρες χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη πέταλα λουλουδιών, αξιοποιώντας τα χρώματα από τον καμβά της φύσης!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως μπορεί να φτιάξει κανείς κάτι τόσο όμορφο, από κάτι τόσο απλό, που υπάρχει σε αφθονία στη φύση! Μου φάνηκε τόσο γλυκό ότι η Elsa αφιερώνει τόσο χρόνο και ενέργεια για να φτιάξει αυτές τις φιγούρες και να φτιάξει τη διάθεση των επισκεπτών της (ούτε θέλω να σκέφτομαι ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης για τα flowergirls, είναι τόσο κρίμα…) !

Αξίζει να ρίξετε μία γενικότερη ματιά στο site της Elsa! Θα βρείτε Artworks, πορσελάνινες δημιουργίες, κοσμήματα, κουκλόσπιτα, διακοσμητικά για το σπίτι, κατασκευές από χαρτί, παιχνίδια και άλλα πολλά.

Μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε τις δημιουργίες της από το μαγαζάκι της στο Etsy.com.

Μας αρέσει
Νατάσα Λιανοπούλου

Η Νατάσα είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Ftiaxto.gr όταν αυτό πρωτοξεκίνησε το 2007. Ξεκίνησε την "καριέρα" της στο χειροποίητο με το πλέξιμο και συνέχισε με το κόσμημα, το οποίο συνεχίζει ακόμη και σήμερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *