Looney Stories: Διακόσμηση με παλιά παλέτα

paleta_introH Δήμητρα από το blog looneystories.blogspot.fi μας έστειλε άλλο ένα δικό της project για την στήλη των Craftobloggers, από την μακρινή Φινλανδία. Αυτή τη φορά πρόκειται για παλέτα που μπορείς να την βάλεις στο μπαλκόνι σου σαν ραφιέρα για γλάστρες, κεριά ή άλλα διακοσμητικά! Δες και πάρε ιδέες…

Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να επαναχρησιμοποιήσετε μία παλέτα. Αρκεί να υπάρχει έμπνευση! Στο ίντερνετ μπορείτε να βρείτε πολλές ιδέες και λύσεις για οικονομική ανακαίνιση του χώρου σας με μία παλέτα (ή περισσότερες).

paleta2
Στο μικροσκοπικό μας μπαλκονάκι αποφασίσαμε να μετατρέψουμε την παλέτα σε μία όμορφη ραφιέρα για γλάστρες και κεριά. Η παλέτα χωράει όρθια στο μπαλκόνι και λόγο κατασκευή της είναι σταθερή και στέκεται όρθια μόνη της. Είναι ελαφρώς ακουμπισμένη στο τοίχο, χωρίς να γέρνει πάνω του.

Πριονίσαμε τις μπροστινές τάβλες και τις καρφώσαμε όπως θέλαμε για να δημιουργηθούν τα ράφια. Στο πάτωμα τοποθετήσαμε μία ζαρντινιέρα όπου φυτέψαμε κισσό ο οποίος άρχισε να σκαρφαλώνει πάνω στο ξύλο. Μυρωδικά και εποχιακά λουλούδια φυτεύθηκαν σε μικρές γλάστρες. Και παλιά βάζα μαρμελάδας μετατράπηκαν σε όμορφα διακοσμητικά βάζα για κεράκια.

paleta3
Καλύψαμε το τσιμεντένιο πάτωμα με έτοιμο ξύλινο πάτωμα σε μορφή παζλ που αγοράσαμε οικονομικά από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων.

Έτοιμο!

Καλή έμπνευση!

Λίγα λόγια για τον καλεσμένο μας

dimitra_looneyΕίμαι η Δήμητρα και εδώ και ένα χρόνο ζω στη Φινλανδία όπου εργάζομαι. Για τις δημιουργίες μου προσπαθώ να χρησιμοποιώ παλιά αντικείμενα ή φυσικές πρώτες ύλες. Εμπνέυομαι κυρίως από τα ταξίδια, τα βιβλία μου και τη φύση. Μου αρέσει να μοιράζομαι συνταγές μαγειρικής και χειροτεχνίες με φίλους αλλά και όλο το κόσμο μέσα από το νέο blog μου.

Την Δήμητρα θα την βρεις στα:
Etsy shop: www.etsy.com/shop/LooneyDimitraCrafts
Blog: looneystories.blogspot.fi
facebookwww.facebook.com/LooneyCrafts
twitter: twitter.com/Looney_Dimitra

Εάν είσαι κι εσύ craftoblogger, έχεις δηλαδή blog, σου αρέσει να ανεβάζεις εκεί tutorials για διάφορες χειροτεχνίες και θέλεις να δεις και τη δική σου δημιουργία στο Ftiaxto.gr ως φιλοξενούμενος blogger δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας με ένα email στο promotion@ftiaxto.gr και να μας στείλεις ένα link με το blog σου.

Φτιάξτο
Έλλη Σοφιανόπουλου

Η Έλλη Σοφιανοπούλου σπούδασε διεθνείς σχέσεις, αλλά πολύ σύντομα ο δρόμος της άλλαξε κατεύθυνση και ασχολήθηκε με την κατασκευή θεατρικών κοστουμιών και κοσμημάτων. Της αρέσει να πειραματίζεται με νέες τεχνικές και είναι συνέχεια σε αναζήτηση έμπνευσης και νέων ιδεών! Είναι μαμά ενός μικρού αγοριού.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Looney Stories: Διακόσμηση με παλιά παλέτα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *