10 εύκολα project ραπτικής για αρχάριους

10 εύκολα projects ραπτικής για αρχάριους

Κάνεις τα πρώτα σου βήματα στην ραπτική και ψάχνεις εύκολα projects για εξάσκηση; Δες παρακάτω 10 από τα αγαπημένα μας project ραπτικής για αρχάριους.

Ξεκινάς τώρα να μάθεις να ράβεις και ψάχνεις για ιδέες για project ραπτικής; Είσαι στο σωστό μέρος! Εδώ συγκεντρώσαμε τα πιο εύκολα project ραπτικής για αρχάριους, ώστε να γίνει η ραπτική το αγαπημένο σου hobby!

Εύκολα καλύμματα μαξιλαριών

Το ιδανικό πρώτο σου project ραπτικής, χρειάζεσαι μόνο να ξέρεις να κάνεις ίσια ραφή (αν και αυτό στην αρχή μπορεί να αποδειχτεί δύσκολο, με λίγη εξάσκηση θα τα καταφέρεις). Στο άρθρο θα βρεις και την φόρμουλα για να υπολογίσεις το ύφασμα που θα χρειαστείς για οποιαδήποτε διάσταση μαξιλαριού θέλεις να ράψεις.

 

Ανοιξιάτικα σουπλά

Το επόμενο βήμα είναι να κάνεις εξάσκηση στην ραφή καλή με καλή. Μην ξεχάσεις να αφήσεις περιθώριο για να γυρίσεις το αντικείμενο από την καλή του πλευρά και να κλείσεις με πανωραφή.

 

Λαιμός με πομ πον

Άλλο ένα project εξάσκησης ραφής καλή με καλή. Εδώ, μαζί με την πανωραφή θα προσθέσεις τρέσα πομ πον, ενώ θα ράψεις στο χέρι κόπιτσες.

 

Τραπεζομάντηλο μέσης (ράνερ)

Μάθε πως να κάνεις όμορφες στριφωμένες γωνίες και λεπτό στρίφωμα. Με την ίδια λογική μπορείς να μάθεις να ράβεις και πετσέτες ή μεγάλα τραπεζομάντηλα.

 

Υφασμάτινα σημαιάκια με όνομα

Υφασμάτινα σημαιάκια με όνομα

Μια πρώτη εισαγωγή στο απλικέ, χωρίς όμως ράψιμο, με απλό θερμοκολλητικό διπλής όψης. Δες πως μπορείς να διακοσμήσεις κάθε πάρτυ ή παιδικό δωμάτιο με τα δικά σου χειροποίητα σημαιάκια!

Σου ανοίξαμε την όρεξη με αυτά τα projects αλλά δεν ξέρεις να ράβεις; Ξεκίνα από την αρχή, στην ενότητα Μάθε ραπτική του ftiaxto.gr!

Παιδική ποδιά για χειροτεχνίες

Παιδική ποδιά για χειροτεχνίες

Δεν χρειάζεται να είναι παιδική, άνετα την φτιάχνεις και για τον εαυτό σου. Εδώ θα πάρεις μια πρώτη ιδέα για το πως να τοποθετήσεις ρέλι.

 

Βάψε ύφασμα με color sprays και ράψε μια απλή τσάντα

Χειροποίητη τσάντα με color sprays

Δεν χρειάζεται να βάψεις το δικό σου ύφασμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και έτοιμο. Εδώ θα βρεις οδηγίες για να ράψεις μια απλή τσάντα και να ράψεις έτοιμα χερούλια.

 

Ράψε τσάντα πουγκί με λουριά

Τσάντα Πουγκί

Μια ακόμη βολική τσάντα, εδώ θα μάθεις πως να ράβεις πουγκί με λουριά. Μπορείς να την κάνεις όσο μεγάλη ή όσο μικρή θέλεις.

 

Πως να σχεδιάσεις και να ράψεις ένα γεμιστό κουκλάκι

Πως να σχεδιάσεις και να ράψεις ένα γεμιστό κουκλάκι

Είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή στην ζωή σου, θα βρεθείς να ράβεις κουκλάκια για παιδιά. Μάθε εδώ βασικές συμβουλές για να σχεδιάσεις και να ράψεις ένα γεμιστό κουκλάκι.

 

Ράψε καλάθι από πλαστικοποιημένο ύφασμα

Καλάθια από πλαστικοποιημένο ύφασμα

Τι λες; Έτοιμη να δοκιμάσεις να ράψεις με πλαστικοποιημένο ύφασμα; Θέλει πιο αργό ράψιμο για να μην σου γλιστρήσει, ειδικά στο ράψιμο του στρογγυλού πάτου.

 

10 εύκολα project ραπτικής για αρχάριους

Σου ανοίξαμε την όρεξη με αυτά τα projects αλλά δεν ξέρεις να ράβεις; Μάθε να ράβεις με το ftiaxto.gr!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “10 εύκολα project ραπτικής για αρχάριους”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *