Knitters.gr: Ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη ραπτικής

Mάθατε τα νέα; Κάτι πολύ όμορφο συνέβη στον ελληνικό diy χώρο! Ένα νέο online shop άνοιξε, προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία DIY υλικών και ειδών ραπτικής για τις ιδέες και τα Hobby σας! Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για εμπνεύσεις και κατασκευές. Αν δεν το έχετε ήδη επισκεφθεί, μπορείτε να το βρείτε εδώ: www.knitters.gr

Εμείς μιλήσαμε με τους Knitters και συγκεντρώσαμε για εσάς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!

Στο Knitters.gr μπορείτε να βρείτε υλικά στην καλύτερη ποιότητα και σε εξαιρετικές τιμές. Ανανεώνουν συνεχώς και προσθέτουν νέα είδη στο site τους, ενώ έχουν ήδη ετοιμοπαράδοτα πάνω από 800 είδη!

Το σημαντικότερο, μπορείτε να αγοράσετε είδη ραπτικής με το μέτρο, αντί να ταλαιπωρηθείτε και να ψάχνετε πόρτα πόρτα. Οι αποστολές είναι άμεσες, και δωρεάν με αγορές άνω των 40 ευρώ. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε σε μόλις 3 βήματα, με 4 επιλογές πληρωμής, χωρίς να χρειαστεί να φτιάξετε λογαριασμό αν δεν το επιθυμείτε!

Όπως μας γράφει η ομάδα των www.knitters.gr:

“Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και φαίνεται. Όταν καλείτε να παραγγείλετε μιλάτε απευθείας μαζί μας. Θέλουμε να γνωριστούμε, να σας ακούσουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Ο χώρος μας στο www.knitters.gr εξελίσσεται βάσει των δικών σας αναγκών και επιθυμιών. Η άριστη εξυπηρέτηση σας έιναι ο πρωταρχικός μας στόχος!”

Σε μας θα βρείτε προϊόντα όπως:

– Ιμάντες
– Φακαρόλες
– Τρέσες
– Λάστιχα
– Ζικ Ζακ
– Κορδόνια
– Ρέλια
– Κρόσια
– Κουρτηνοθηλιές
– Δαντέλες
– Φυτίλια
– Φουντακια
– Στρας
– Αξεσουάρ
– Έτοιμα DIY Προϊόντα (Ζώνες, Τσάντες, Αξεσουάρ Μόδας)

Μπορείτε να βρείτε όλα μας τα προϊόντα στο www.knitters.gr ή να μας καλέσετε στο 216 8004889 και να μιλήσουμε απευθείας για οτιδήποτε χρειάζεστε και να σας εξυπηρετήσουμε . Σας περιμένουμε!

Θα μας βρείτε:

τηλ. 216 8004889
www.knitters.gr
www.facebook.com/knitterseu
www.instagram.com/knitterseu

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.