Βεντάλια καρπούζι

Να και μια καλοκαιρινή, παιδική κατασκευή που μπορείς να κάνεις εύκολα με τα πιτσιρίκια σου. Βεντάλιες σε σχήμα καρπούζι! Και θα διασκεδάσετε πολλοί φτιάχνοντάς τις και θα δροσιστείτε χρησιμοποιώντας τις. Εάν μάλιστα έχετε και κανένα καλοκαιρινό πάρτυ να πλησιάζει, τότε μπορείτε να φτιάξετε αρκετές για όλους τους καλεσμένους! Δες τις οδηγίες όπως τις βρήκαμε στο Crafts by Amanda!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για τις χρωματιστές βεντάλιες είναι:

– Πλαστικά πιατάκια λευκά
– Ψαλίδι
– Ακρυλικά χρώματα (για να χρωματίσεις καρπούζι)
– Πινέλα
– Μεγάλο ξυλάκι για χερούλι
– Ατλακόλ

Μάντεψε πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις αυτή τη βεντάλια!


Ξεκινάς κόβοντας τα πιατάκια σε σχήμα φέτας καρπουζιού όπως στη φωτογραφία. Βάφεις το ξυλάκι και την άκρη του πιάτου πράσινα. Βάψε το κέντρο του πιάτου ροζ. Κάνε μια γραμμή σε ανοιχτό ροζ για να διαχωρίζεται το πράσινο από το ροζ. Βούτα την πίσω πλευρά του πινέλου σου στο μαύρο και κάνε τα κουκούτσια. Όταν στεγνώσει καλά το χρώμα κόλλησε με λίγη ατλακόλ το ξυλάκι στο πιάτο και είναι έτοιμο! Για ομοιόμορφο αποτέλεσμα προτείνουμε να βάψεις και την πίσω πλευρά του πιάτου πράσινη!

Καλή διασκέδαση!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *