Υλικά και άλλα: Κατάστημα με υλικά για κόσμημα, γάμο και βάφτιση

Το «Υλικά και αλλά» δημιουργήθηκε πριν περίπου 8 χρόνια, μετά από μακρά αναζήτηση υλικών στην εγχώρια αγορά, για την δημιουργία κοσμημάτων και σανδαλιών, αλλά και την κάλυψη ενός γάμου και μιας βάφτισης.
Η αναζήτηση – έρευνα και στην πορεία η εύρεση διαφόρων υλικών μας ώθησε στην δημιουργία αρχικά μιας σελίδας στο facebook και στην συνέχεια ενός eshop που συνεχώς ανανεώνεται με νέα υλικά.

Σκοπός μας; Η κάλυψη των αναγκών όσων θέλουν να φτιάξουν τα δικά τους κοσμήματα και όχι μόνο….

Με υλικά κυρίως από Ελληνικά εργοστάσια και δημιουργούς, φροντίζουμε να καλύψουμε τα γούστα και τις τάσεις της μόδας της κάθε εποχής…. Στην παρούσα φάση η διάθεση των υλικών γίνεται κυρίως με παραγγελίες μέσω του eshop μας.

Στο www.ylikakaialla.gr ο δημιουργός θα βρεί μεγάλη ποικιλία σε μέταλλα, κρύσταλλα, κορδόνια, κουμπώματα, αλλά και ημιπολύτιμους λίθους ακατέργαστους και μη που συνεχώς ανανεώνονται, σε πολύ προσιτές τιμές και με ανταμοιβή των συχνών μας πελάτων.

Είμαστε στη διάθεση σας για να σας παρέχουμε ιδέες και ολοκληρωμένες λύσεις για κοσμήματα, αξεσουάρ, σανδάλια, αλλά και εποχιακά είδη (λαμπάδες και γούρια), παρέχοντας σας τα υλικά για την κατασκευή και δημιουργία τους.

Υλικά και άλλα
τηλ. 21 5551 7967
ylikakaialla.gr

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.