Κέντησε τα ακουστικά σου

earphones-threadΕ, όχι ακριβώς κέντησε, μάλλον τύλιξε και δέσε αλλά το κέντησε είναι πιο εντυπωσιακό έτσι δεν είναι; Όπως εντυπωσιακά είναι και αυτά τα ακουστικά. Μπορείς να τα διακοσμήσεις μόνη/ος σου με ότι χρώμα κλωστή κεντήματος θέλεις, δες παρακάτω τις οδηγίες για να αποκτήσεις και εσύ ένα πολύχρωμο ζευγάρι ακουστικών.

earphones-thread-howto

Θα χρειαστείς μπόλικη κλωστή κεντήματος, υπολόγισε περίπου 4 συσκευασίες. Ξεκίνα κάνοντας ένα κόμπο εκεί που ξεκινάει το καλώδιο κοντά στο ακουστικό. Κάνε μια θηλιά με το ένα κομμάτι της κλωστής και πέρασε το άλλο κομμάτι από μέσα (αφού έχει κάνει το γύρο του καλωδίου) και τράβα το προς τα πάνω και προς τα έξω. Ο πρώτος κόμπος είναι έτοιμος, συνέχισε έτσι μέχρι να φτάσεις στο σημείο που ενώνεται αυτό το καλώδιο με το το άλλο καλώδιο του δεύτερου ακουστικού. Μπορείς να στρίβεις λίγο τον κάθε κόμπο ώστε να δημιουργηθεί αυτό το στριφογυριστό αποτέλεσμα.

Κάνε την ίδια διαδικασία και στο δεύτερο καλώδιο και όταν φτάσεις στην ένωση απλώς συνεχίζεις να τυλίγεις το ένα καλώδιο. Με γεια!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

3 σχόλια στο άρθρο “Κέντησε τα ακουστικά σου”

  1. το ξεκινησα σημερα,μιας και αυτος ειναι ο αγαπημενος μου τροπος πλεξιματος απο μικρη,αλλα δεν ειχα σκεφτει ποτε να κανω ετσι τα hands-free μου!! θα σας στειλω φωτος συντομα!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *