Κόσμημα φωλιά με χάντρες

Το κόσμημα αυτό είναι ότι πρέπει αν τώρα κάνεις τα πρώτα σου βήματα στην δημιουργία κοσμημάτων. Είναι αρκετά απλό, θα σου μάθει να δουλεύεις το σύρμα και έχει πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της Sarah για να φτιάξεις αυτό το κόσμημα φωλιά με χάντρες.

birdnest-1

Ξεκίνα με 3 χάντρες και πέρνα τες σε ένα κομμάτι σύρμα. Το σύρμα θα πρέπει να είν αι ερκετά μαλακό ώστε να μπορείς να το λυγίσεις με το χέρι. Βάλε τις χάντρες στην σειρά που τις θέλεις και άρχισε να τυλίγεις το σύρμα γύρω γύρω και από τις 3 χάντρες. Μετά από αρκετές στροφές μπορείς να γυρίσεις το σύρμα γύρω από τον εαυτό του 2 – 3 φορές, αυτό θα το κάνεις ανάμεσα σε 2 χάντρες για να περνάει εύκολα το σύρμα.

Μπορείς με το ίδιο το σύρμα να φτιάξεις μια θηλιά από όπου θα κρεμάσεις το κόσμημά σου ή να προσθέσεις ένα κρικάκι. Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

4 σχόλια στο άρθρο “Κόσμημα φωλιά με χάντρες”

  1. κοριτσια θα ηθελα να ρωτισω κατι στην πρωτη εικονα φαινεται μια ακρη του συρματος η αλλη ακρη που ειναι??

  2. Είναι πολύ εύκολο, μπρ’αβο σας που ξετρυπώνεται τόσο ωραία άρθρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *