Παπλωματάκι με παιδικά σχέδια

doodlesΠόσο φοβερό θα ήταν για ένα παιδάκι να κοιμάται με πάπλωμα που είναι γεμάτο με τις δικές του ζωγραφιές; Υπομονή και χρόνο θα χρειαστείς μόνο, δες πως έφτιαξε η Jen από το jengrantmorris.blogspot.com αυτό το πάπλωμα για τον 10χρονο Daniel και εμπνεύσου!
doodles-1

Θα χρειαστείς αρκετές ζωγραφιές του παιδιού, καλό θα ήταν να τις έχεις χωρίς χρώμα ώστε να αποφύγεις το στάδιο του καθαρισμού τους στο photoshop, όπως έκανε η Jen η οποία χρειάστηκε 120 τέτοιες ζωγραφιές.

Θα πάρεις ένα έτοιμο λευκό κάλυμα για πάπλωμα, θα το σιδερώσεις και μετά θα ξεπατικώσεις πάνω του τις ζωγραφιές χρησιμοποιώντας έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο για ρούχα. Ανάλογα με τις οδηγίες του μαρκαδόρου μπορεί να χρειαστεί να σιδερώσεις και πάλι το κάλυμα για να δέσει το μελάνι. Επίσης η Jen – αφού το έπλυνε – μας προτείνει να πάρουμε ένα καλό βαμβακερό και όχι συνθετικό κάλυμα ώστε το μελάνι να αντέξει ακόμη περισσότερο. Καλή επιτυχία!

ΥΓ. Αν δεν το έχεις να ξεπατικώνεις για 8 ώρες, μπορείς να στείλεις τις ζωγραφιές στο spoonflower και να παραγγείλεις το δικό σου ύφασμα, απλώς μετά θα χρειαστεί να ράψεις το κάλυμα μόνη σου…

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Παπλωματάκι με παιδικά σχέδια”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *